Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Στα «πράσινα» ο Σέρβος Τσίροβιτς (fot-vid)

Στα «πράσινα» ο Σέρβος Τσίροβιτς (fot-vid)

Η πρώτη μεταγραφή ξένου στον Παναθηναϊκό είναι γεγονός…

Μία νέα αρχή για επιστροφή στο δρόμο των διακρίσεων φιλοδοξεί να κάνει το “τριφύλλι”, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Volleyplanet άρχισε την ενίσχυσή του από τη γειτονική Σερβία, ντύνοντας στα “πράσινα” έναν Σέρβο ακραίο με υποδοχή.

lazar_cirovic_sea

Ο διεθνής δίμετρος άσος της τουρκικής Afyon BLD Spor, Λαζάρ Τσίροβιτς αποτελεί το πρώτο φετινό απόκτημα για την ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, που μετά την περσινή 5η θέση της κατάταξης στοχεύει στη νέα χρονιά λίγο πιο ψηλά.

cirovic_radnicki

Ο Τσίροβιτς από το 2007 αγωνίστηκε από μικρός στη σερβική Ραντνίσκι και παρέμεινε στην ομάδα του Κραγκούγεβατς για 7 χρόνια, κερδίζοντας πολλές εγχώριες διακρίσεις αλλά και παραστάσεις από συμμετοχές στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα (Champions League, CEV Cup, Challenge Cup).

cirovic_serbia

Tη σεζόν 2014-2015 μεταπηδάει στο γειτονικό Μαυροβούνιο, όπου αγωνιζόμενος στην Μπουντβάνσκα Ριβιέρα κατέκτησε το νταμπλ και αγωνίστηκε ξανά στους ομίλους του Champions League.  Με αντιπάλους όμως στον C’ όμιλο όπως η πολωνική φιναλίστ Ρεζόβια Ρεζόβ και η χάλκινη διοργανώτρια του φαίναλ φορ του Βερολίνου, Μπερλίν, η προκριση έμεινε απλησιάστο όνειρο, παρόλο που ξεπέρασε στην κατάξη του ομίλου τη Λιουμπλιάνα.

lazar_cirovic

Η περσινή χρονιά βρήκε τον Τσίροβιτς (φωτό κάτω 2ος απο δεξιά) στo Αφιόν Καραχισάρ της Τουρκίας να αγωνίζεται στην 2η κατηγορία με τα “χρώματα” της τοπικής Afyon Belediyesi  Spor την οποία βοήθησε να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου και στην άνοδο στα σαλόνια του τουρκικού βόλεϊ.

afyon_cirovic
Στο παρακάτω video πάρτε μία γεύση από τον φετινό υποδοχέα της Αφιόν Τσίροβιτς

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...