ΔΙΕΘΝΗ

Στα βήματα της FIBA η CEV

Στα βήματα της FIBA η CEV

Στα βήματα που χάραξε η FIBA και το μπάσκετ,  η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία του βόλεϊ με σημερινή απόφαση που έλαβε στην Κρακοβία αποφάσισε την ανάθεση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2019 στις Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο και Σλοβενία…

Μια απόφαση προσαρμοσμένη στα οικονομικά δεδομένα της εποχής έλαβε η CEV στην τελευταία της συνεδρίαση που πραγματοποίησε στην Κρακοβία και έδωσε το παρών και ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος.

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αλεξάνταρ Μπόρισιτς αντιλαμβανόμενος πως  το κόστος για μια διοργάνωση όπως το Ευρωπαϊκό είναι πλέον μεγάλη και οι περισσότερες χώρες αδυνατούν να καλύψουν αποφάσισε να υιοθετήσει το μοντέλο των «συνδιοργανώσεων» που ακολουθεί και η FIBA τα τελευταία χρόνια.

Έτσι αποφασίστηκε το επόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί από 13 εως 29 Σεπτεμβρίου 2019 να φιλοξενηθεί σε Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο και Σλοβενία.

Αντίστοιχα στις γυναίκες, οικοδέσποινες χώρες θα είναι οι Τουρκία, Πολωνία, Ουγγαρία και Τσεχία, με τις ημερομηνίες διεξαγωγής του να ανακοινώνονται τις επόμενες μέρες.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...