LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

Στάνκου : «Ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα» (vd)

Στάνκου : «Ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα» (vd)

Χαρούμενοι από την πρόκριση στο Final 4 του League Cup Νίκος Σαμαράς και αισιόδοξοι για την χρονιά παρουσιάστηκαν Σέρτζιου Στάνκου και Γιάννης Τακουρίδης λίγο μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ηρακλή στο PAOK Sports Arena.

Ο πρώτος στόχος για τον ΠΑΟΚ που ήταν η πρόκριση στο Final 4 του League Cup επιτεύχθει με τη νίκη επί του Ηρακλή που σφράγισε την πρώτη θέση του Β Ομίλου για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο Σέρτζιο Στάνκου λίγο μετά τη νίκη επί του «Γηραιού» δήλωσε «Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι ως προπονητικό τιμ για το πώς έπαιξε η ομάδα σήμερα (σ.σ. εχθές). Παίξαμε μια μια πάρα πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Ηρακλής που έχει παράδοση στο ελληνικό βόλεϊ. Ξέραμε πως θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όμως προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και πήραμε το θετικό αποτέλεσμα».

Από την πλευρά του ο διεθνής κεντρικός των «ασπρόμαυρων» Γιάννης Τακουρίδης τόνισε «Είναι πολύ θετικό που κλείσαμε αυτή την σειρά των αγώνων με ένα ακόμη 3-0 και μια νίκη. Περάσαμε στο Final 4 του League Cup που ήταν και ο πρώτος στόχος για την περίοδο και είναι νωρίς ακόμη και έχει να κάνει με την δική μας απόδοση. Δείξαμε καλά στοιχεία και θέλουμε να δουλέψουμε περισσότερο για να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια».

UNCATEGORIZED
19/12/2023

Μ.Δ.Ο. της Ε.Σ.Α.Π.: Στον Παναθηναϊκό η νίκη με 3-0 και «καμπάνες» στον Ολυμπιακό για το επεισοδιακό ματς στο Ρέντη

Με μηδενισμό του Ολυμπιακού και την κατακύρωση της νίκης με 3-0 στον Παναθηναϊκό τιμώρησε με απόφασή του το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ τους...