DARK ROOM

All Stars Volley: Τα αυτόγραφα οι selfies, και τα… πειραχτήρια!

All Stars Volley: Τα αυτόγραφα οι selfies, και τα… πειραχτήρια!

Στην χθεσινή γιορτή του βόλεϊ, «All Stars Volley» στο κλειστό «Νίκος Παξιμαδάς» στην Πετρούπολη, οι αστέρες του παρελθόντος έγιναν ξανά παιδιά, με τα πειράγματα από τους συνήθεις υπόπτους να είναι ατελείωτα!

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ και άσος του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Πελεκούδας πήρε το βραβείο του απόλυτου… troll και οι Μενέλαος Κοκκινάκης, Μίταρ Τζούριτζ και Αλέξανδρος Ράπτης ακολούθησαν το παράδειγμά του και στα πειράγματα. Ντύθηκαν… ball boys δίνοντας τις μπάλες στους παλαίμαχους αστέρες, πείραζαν και τους διαιτητές δείχνοντας κόκκινες κάρτες όπου ήθελαν, και φυσικά στο τέλος μοίρασαν αυτόγραφα στα οποία υπήρχαν οι υπογραφές όλων παλιών και νέων διεθνών, στις θαυμάστριές τους, και έβγαζαν άπειρες selfies!

snto1

Μάλιστα για να βοηθήσει τις νεαρές θαυμάστριες των celebrities του… φιλέ, Κοκκινάκη, Ράπτη και Πελεκούδα, ο Άκης Χατζηαντωνίου που λόγω ύψους είχε το αβαντάζ, προθυμοποιήθηκε να βγάζει τις φωτογραφίες όσες φορές και αν του ζητήθηκε πάντα με το χαμόγελο στα χείλη! Αποκάλυψη και η Ρούλα Πραγκαλούδη που δε σταμάτησε να πειράζει τις πρώην συμπαίκτριές της στον Παναθηναϊκό, Σοφία Αγγελάκη και Σοφία Ιορδανίδου.

pragkaloudi

Στα highlights και η γνωστή δημοσιογράφος Μαρία Καρχιλάκη, που με κάμερα, φωτογραφική μηχανή, αλλά και το κινητό της απαθανάτιζε τα σερβίς του συζύγου της, Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, ο οποίος έχοντας και την κόρη του, Λίζα στις κερκίδες, διασκέδασε ιδιαίτερα το παιχνίδι!

karxilaki

Δεν έλειψαν οι ερωτήσεις για το πότε θα σταματήσει ο Γιώργος Στεφάνου, με αφορμή την ανακοίνωση της αποχώρησης από την ενεργό δράση του συμπαίκτη του, Κώστα Χριστοφιδέλη, με τον ίδιο απευθυνόμενος στις… παλιοσειρές, Ηλία Λάππα και Βασίλη Κουρνέτα να λέει: «Είδατε τι μου κάνετε τώρα που σταματήσατε όλοι; Με ρωτάνε και εμένα πότε θα σταματήσω»! Τα πηγαδάκια είχαν δημιουργηθεί αρκετή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, με «αιώνιους» αντιπάλους, αλλά και πρώην συμπαίκτες να θυμούνται τα παλιά.

floros1

Ο Τάκης Φλώρος έξω από το γήπεδο, όπως και ο Ρούλης Αγραπιδάκης ήταν αυτοί που… καλωσόριζαν όσους κατέφθαναν και άπαντες κάθονταν μαζί τους για να θυμηθούν τα παλιά. Τέλος σοβαρά τον… ρόλο τους είχαν πάρει οι αθλήτριες της Εθνικής ομάδας του σήμερα, που ως σωστές επαγγελματίες ήταν μία ώρα πριν μέσα στα αποδυτήρια, κάτι που τους παραξένεψε όλους, καθώς αναρωτιόντουσαν αν είχαν έρθει ή όχι, και μόνο μετά την ολοκλήρωση του αγώνα χαλάρωσαν και απήλαυσαν την γιορτή και την προσοχή των θαυμαστών τους. Μέχρι και η τραυματίας Κατερίνα Γιώτα έδωσε το «παρών» με τις πατερίτσες, δεχόμενη ευχές για ταχεία ανάρρωση.