CHALLENGE CUP

Στεφάνου : «Να κάνουμε την υπέρβαση στο ΣΕΦ»

Στεφάνου : «Να κάνουμε την υπέρβαση στο ΣΕΦ»

Χαρούμενος  για την πρόκριση και έτοιμος για την κατάκτηση του 3ου Ευρωπαϊκού τίτλου του Ολυμπιακού δήλωσε ο Γιώργος Στεφάνου λίγο μετά τη νίκη επί της Σουργκούτ. Ο  διεθνή λίμπερο των «ερυθρολεύκων» αναφέρθηκε στην δικαίωση των επιλογών της διοίκησης και κάλεσε τον κόσμο της ομάδας στο ΣΕΦ να γράψουν ιστορία και να ξαναζήσουν όλοι μεγάλες στιγμές…

Η πρόκριση στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ προκάλεσε φρενίτιδα ενθουσιασμού στον κόσμο του Ολυμπιακού που αποθέωσε τους παίκτες στο Ρέντη και ζήτησε την κατάκτηση ενός ακόμη Ευρωπαϊκού…

Ο Γιώργος Στεφάνου λίγο μετά την μεγάλη πρόκριση επί της Σουργκούτ μίλησε στο Volleyplanet  υπογραμμίζοντας «Είναι μια μεγάλη επιτυχία. Θεωρώ οι κόποι της διοίκησης του Ολυμπιακού έπιασαν τόπο. Μετά την απώλεια τριών πρωταθλημάτων, έδειξε ξεκάθαρα τις διαθέσεις της . Εμείς ως αθλητές χαιρόμαστε που είμαστε μέσα και στους τέσσερις στόχους που έχουμε θέσει εξ αρχής, αρχίζοντας με την υπέρβαση στην Ευρώπη. Όσον αφορά το αγωνιστικό ήμασταν καλά προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι τόσο στο πρώτο παιχνίδι όσο και στον επαναληπτικό. Η διάθεση μας ήταν ξεκάθαρη, βγήκε μέσα στο γήπεδο και είμαστε στον τελικό».

Να κάνουμε την υπέρβαση στο ΣΕΦ

Για το τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό η επιστροφή του σε τελικό Ευρωπαϊκής διοργάνωσης έπειτα από 13 χρόνια ο λίμπερο των «ερυθρολεύκων» δήλωσε «Η διοίκηση του Ολυμπιακού με τις μεταγραφικές κινήσεις που έκανε δήλωσε ξεκάθαρα τις προθέσεις που έχει. Έφερε αθλητές υψηλού επιπέδου, έδειξε πως θέλει να πάρει μέρος στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ και το κατάφερε. Από εκεί και πέρα καλούμε τον κόσμο να έρθει στον τελικό και να δώσει δυναμικό παρόν όπως και σήμερα και αν μπορέσουμε να κάνουμε την υπέρβαση, να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί .Ευχόμαστε να επαναληφθούν οι μεγάλες στιγμές στο ΣΕΦ».

Σοβαροί για να πανηγυρίσουμε

Για το τι θα πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός προκειμένου να ράψει στην εμφάνισή του το τρίτο αστέρι και να κατακτήσει το Ευρωπαϊκό απέναντι στην Ραβέννα ο Γιώργος Στεφάνου τόνισε «Να κάνουμε αυτό που μας λέει ο κόουτς από την αρχή της περιόδου. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και να κάνουμε ότι κάνουμε όλη την χρονιά. Να κοιτάξουμε την δική μας αγωνιστική απόδοση και να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε για τον αντίπαλό μας. Ναι μεν είναι ένας  τελικός, αλλά εμείς προσπαθούμε να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να είμαστε σοβαροί και προετοιμασμένοι σωστά για να πανηγυρίσουμε».

Ο Γιώργος Στεφάνου έχοντας ζήσει μεγάλες στιγμές στην καριέρα του είναι έτοιμος για την πρώτη συμμετοχή του σε Ευρωπαϊκό τελικό. Ο έμπειρος λίμπερο των «ερυθρολεύκων» αναφερόμενος για τον τελικό επεσήμανε « Όλοι οι αθλητές έχουμε μπει στο γήπεδο και δουλεύουμε με στόχο να παίξουμε σε τέτοια μεγάλα παιχνίδια. Είναι μια χαρά και επιβεβαίωση των κόπων και προσπαθειών μας και εύχομαι να είμαστε όλοι δυνατοί και υγιείς για να λάβουμε μέρος στους τελικούς».