Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Στεφάνοβιτς : «Εύχομαι να πάμε ψηλά»

Στεφάνοβιτς : «Εύχομαι να πάμε ψηλά»

Την απόκτηση ομοιογένειας και την δημιουργία «οικογένειας» που θα βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους υψηλούς στόχους της φετινής χρονιάς έθεσαν ως πρωταρχικό στόχο του Φοίνικα Σύρου, τόσο ο Σάσα Στεφάνοβιτς, όσο και οι Γιορντάνοφ, Πέτερλιν…

Η επίσημη πρώτη του Φοίνικα Σύρου πραγματοποιήθηκε στην Ερμούπολη με τους παίκτες και τους διοικούντες των Πειρατών να εύχονται υγεία και καλή χρονιά.

Τα χαμόγελα αρκετά όπως και οι προσδοκίες από την φετινή ομάδα με τον Σάσα Στεφάνοβιτς να καλωσορίζει τους παίκτες και να ξεκινά το δύσκολο έργο του… μονταρίσματος.

Έργο αρκετά δύσκολο αφού η ομάδα αποτελείται από πολλά νέα πρόσωπα και ο Σέρβος τεχνικός μετά τον ενθουσιασμό του από την παρουσία του στο νησί έθεσε στόχο την απόκτηση ομοιογένειας.

O Σάσα Στεφάνοβιτς στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε « Είμαι ενθουσιασμένος. Βρισκόμαστε εν μέσω καλοκαιρινής περιόδου και το νησί έχει πολλούς τουρίστες. Όλο το περιβάλλον και κλίμα είναι εκπληκτικό και ελπίζω έτσι να μείνει μέχρι τέλους.

Είμαι ευχαριστημένος που έχω όλη την ομάδα στην αρχή της προετοιμασίας. Όπως έχω πεί έχουμε 12 καλούς παίκτες στην ομάδα. Θέλω να συνυπάρχουμε μαζί και να γίνουμε μια οικογένεια και να προσπαθούμε να παίζουμε καλό βόλεϊ. Είναι αρχή της χρονιάς και εύχομαι να πάμε ψηλά και να δούμε που θα πάει η ομάδα…».

Πέτερλιν : «Οι στόχοι μας είναι υψηλοί»

Από την πλευρά του ο Φράν Πέτερλιν έχοντας λιγότερες από 24ωρες στο νησί δήλωσε « Απολαμβάνω την πρώτη μου μέρα στην Σύρο και έχω ακούσει πάρα πολλά καλά σχόλια την ομάδα και το Staff, αλλά και το νησί και τους ρυθμούς του και ανυπομονώ να το ζήσω. Οι στόχο είναι υψηλοί. Έχουμε καλή ομάδα και εύχομαι να πάμε όσο καλύτερα μπορούμε στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Θέλω να δουλέψω σκληρά καθώς προσωπικός μου στόχος είναι να βελτιώσω το παιχνίδι μου στην επίθεση και σε άλλους τομείς και εύχομαι να βοηθήσω την ομάδα να φθάσει τους στόχους της».

Γιορντάνοφ : «Δουλειά στο γήπεδο για να γίνουμε ομάδα»

Ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ γνωρίζοντας καλά το που ήρθε και το τι περιμένουν όλοι στην Σύρο φρόντισε να κρατήσει χαμηλά την μπάλα τονίζοντας πως αρχικός στόχος όλων είναι η ομάδα να αποκτήσει ομοιογένεια και να γίνει οικογένεια.

«Σίγουρα γνωρίζω την Σύρο ως αντίπαλος. Πάντα μου άρεσε να αγωνίζομαι εδώ γιατί η ομάδα έχει καλούς φιλάθλους. Ελπίζω να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και να κάνουμε μια καλή προετοιμασία για να δούμε που θα φθάσουμε. Τα χαρτιά λένε πως έχουμε ένα καλό ρόστερ, αλλά εμείς δεν πρέπει να βλέπουμε αυτά» δήλωσε ο Βούλγαρος διαγώνιος και συμπλήρωσε «Πρέπει να κάνουμε πολύ δουλεία μέσα στο γήπεδο και πρέπει να το θέλουμε πάρα πολύ να γίνουμε πρώτα μια καλή ομάδα και όπως είπε και ο πρόεδρος σαν οικογένεια και μετά να δούμε που θα φθάσουμε. Έχουμε λίγο χρόνο για προετοιμασία και φιλικά και μετά θα δούμε.

Αγαπώ τον κόσμο και αυτό που θέλω και ελπίζω είναι να ήμαστε μαζί σε κάθε παιχνίδι. Αυτό θα βοηθήσει πρώτα εμένα γιατί μου αρέσει να παίζω με γεμάτο γήπεδο κα θα βοηθήσει και την ομάδα».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...