ΔΙΕΘΝΗ

Στη 10άδα η Αrgentario του Κ. Παπαδόπουλου

Στη 10άδα η Αrgentario του Κ. Παπαδόπουλου

Την 10η θέση σε 36 ομάδες U-18 στο Winter Cup 2014 κατέλαβε στην ιταλική Μόντενα η Argentario του Έλληνα ομοσπονδιακού τεχνικού, Κώστα Παπαδόπουλου, που θα αλλάξει το χρόνο με την οικογένειά του στην Φλώρινα.

Η ομάδα του Ομοσπονδιακού τεχνικού των Νεανίδων, στη 2η συνεχόμενη συμμετοχή της στο WINTER CUP (27-30/12), που διοργάνωσε η Scuola di pallavolo Anderlini στη Μόντενα, κατάφερε να βγει πρώτη στον C’ όμιλο των U-18, μολονότι η ομάδα του, απαρτίζονταν από αθλήτριες γεννηθείσες το 1998, ενώ οι αντίπαλές τους ήταν ένα χρόνο μεγαλύτερες.

Στην πρεμιέρα των αγώνων (27/12) του Palazzetto Comunale επικράτησε με 2-0 σετ των άλλων δύο αντιπάλων της Iglina Albisola Pallavolo και Nottolini Volley, όμως στον κρίσιμο αγώνα για την πρόκριση στην 8άδα, αποκλείστηκε με 2-0 (25-19, 25-22) σετ από την Igor Novara, που έφτασε μέχρι τον τελικό, όπου ηττήθηκε με 2-1 σετ από την φετινή πρωταθλήτρια Etigraph Chions και κατέλαβε την 2η θέση. Τρίτη ήταν η Fopapedretti Bergamo.

“Παρά το υψηλότατο επίπεδο των αγώνων αυτής της εντυπωσιακής οργανωτικά διοργάνωσης, είμαστε ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή μας στο μεγαλύτερο τουρνουά βόλεϊ στην Ευρώπη σε ότι αφορά τις αναπτυξιακές ηλικίες, καθώς πέρα από τις πολύτιμες εμπειρίες που αποκομίσαμε, για εμάς ήταν το πρώτο τεστ της χρονιάς, δεδομένου ότι εμείς θα μπορούμε και του χρόνου να παίξουμε για τελευταία χρονια στην κατηγορία των νεανίδων του τουρνουά ” δήλωσε στο Volleyplanet.gr o Ομοσπονδιακός μας τεχνικός.