ΔΙΕΘΝΗ

Στη Ναρμπόν ο Μπίσετ

Στη Ναρμπόν ο Μπίσετ

Μπορεί ο Θανάσης Πρωτοψάλτης και ο Αντρέας Φράγκος να μη συνεχίζουν στη γαλλική Ναρμπόν, αλλά ο μέχρι πρότινος κεντρικός της Κηφισιάς, Τζούλιαν Μπίσετ από τη νέα σεζόν θα είναι συμπαίκτης με τον επίσης “Ναρμπονέζο” Κώστα Προύσαλη.

Μάλιστα, ο μπλοκέρ από την Αγία Λουκία μέσω του προσωπικού του μπλογκ ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν τα δυο χρόνια που αγωνίστηκε στη χώρα μας! Πρώτο από όλους τον προπονητή Γιώργο Γκολίτση που τον έφερε στη ΜΕΝΤ για να αγωνιστεί για πρώτη φορά στο εξωτερικό, κάτι που δεν θα ξεχάσει ποτέ -όπως γράφει- ο διεθνής άσος.

Επιπλέον, ευχαριστεί τον Κώστα Αρσενιάδη που τον εμπιστεύτηκε να αγωνιστεί στην Κηφισιά την επόμενη χρονιά, αλλά και όλους τους συμπαίκτες το σταφ της ομάδας για τις “τρελές στιγμές”! Παράλληλα, αποθεώνει τον πρόεδρο της ομάδας των Βορείων Προαστίων, Γιάννη Κόντο αναφέροντας ότι τέτοια άτομα τα χρειάζεται ο χώρος του βόλεϊ.

Στο τέλος του blog , ο Μπίσετ υπόσχεται να δώσει τον καλύτερο εαυτό στη Ναρμπόν καθώς ανυπομονεί για την επόμενη σεζόν στη Γαλλία!