CEV CUP

Στη Σερβία ο ΠΑΟΚ χωρίς Τερζή

Στη Σερβία ο ΠΑΟΚ χωρίς Τερζή

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ το 2017 συνεχίζεται στη διοργάνωση του CEV Cup με το Δικέφαλο να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Πέμπτη (5/1, 19/00) τη σερβική Οκ Novi Pazar. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το laola1.tv

Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη φιλοδοξεί να ξεκινήσει με το… δεξί τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις το 2017, ώστε να μπουν γερές βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ δεν ακολουθήσε, ο Θάνος Τερζής που ταλαιπωρείται από ίωση με υψηλό πυρετό ενώ επιστροφή στη δράση για τον Ερνάντο Γκόμεζ.

“Οι σέρβικες ομάδες έχουν μεγάλη παράδοση στο βόλεϊ. Η αντίπαλός μας είναι μια ομάδα με ικανούς αθλητές σε όλες τις γραμμές αλλά με περιορισμένες ικανότητες. Δεν μου αρέσει ο όρος… φαβορί, πιστεύω όμως ότι είμαστε πιο δυνατή ομάδα από τη Νόβι Παζάρ και η εξέλιξη της πρόκρισης θα κριθεί από εμάς. Θα είναι βέβαια ένα δύσκολο ματς, σε μια καυτή έδρα και αν συνυπολογίσουμε το ταξίδι αλλά και την απουσία του Τερζή, σίγουρα η αποστολή μας δεν θα είναι εύκολη”, δήλωσε ο τεχνικός Γιάννης Καλμαζίδης.