DARK ROOM

Στη Βουλή η αδερφή του Γκαρά!

Στη Βουλή η αδερφή του Γκαρά!

Πανευτυχής είναι η οικογένεια Γκαρά καθώς η επιτυχίες των παιδιών της ήρθαν μαζεμένες . Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ την Παρασκευή  για τον  Δημήτρη που τον έφερε στην κορυφή του πρωταθλήματος, η αδερφή του λίμπερο του ΠΑΟΚ, Νατάσα Γκαρά, είναι εκλεγμένη βουλευτής των Ελλήνων.

Η Νατάσα Γκαρά με 6978 σταυρούς κατάφερε για πρώτη φορά να μπει στο κοινοβούλιο και από τα κυβερνητικά έδρανα αναμένεται να «παίξει μπάλα» από άλλο πόστο, όπως κάνει ο Δημήτρης Γκαράς στην Α1 κατηγορία!

Διαθέτοντας  πάθος, δυναμικότητα, αλλά και τεράστια διάθεση να προσφέρει στον τόπο της, η Νατάσα Γκαρά φρόντισε να κερδίσει αμέσως την υποστήριξη των συμπολιτών της που την στήριξαν μαζικά και το βράδυ της Κυριακής να είναι η μεγάλη κερδισμένη της Ορεστιάδας.

Ο Δημήτρης Γκαράς βρέθηκε για λίγες ώρες στην Ορεστιάδα προκειμένου να ασκήσει τα εκλογικά του δικαιώματα στηρίζοντας την αδερφή του, ωστόσο οι υποχρεώσεις του με τον Δικέφαλο του Βορρά τον ανάγκασαν να επιστρέψει αμέσως στην Θεσσαλονίκη και να μην καταφέρει να γιορτάσει οικογενειακός την εκλογή της Νατάσας.