A2

Στην Α2 ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης

Στην Α2 ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης

Στην Α2 των γυναικών θα συμμετάσχει ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης καθώς με απόφαση της ΕΟΠΕ η ομάδα του Έβρου θα είναι αυτή που θα καλύψει το κενό στην κατηγορία μετά την αποχώρηση του Αστέρα Γρεβενών.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης. Η ομάδα του Έβρου μπορεί να έχασε την άνοδο στα μπαράζ, ωστόσο η αποχώρηση του Αστέρα Γρεβενών από την Α2 άλλαξε τα δεδομένα με τις Θρακιώτισσες να είναι η ευνοούμενη από την εξέλιξη.

Μια άνοδο που ανακοίνωσε και επίσημα με ανακοίνωσή της η ΕΟΠΕ που θα βάλει τον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης κανονικά στην σημερινή κλήρωση της Α2.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ

Με απόφαση του Δ.Σ. Ε.Ο.ΠΕ. της 26ης Ιουλίου 2019, εγκρίθηκε η εισήγηση της Κ.Ε.Π./Ε.Ο.ΠΕ. και αποφασίστηκε να εφαρμοστούν οι διατάξεις του άρθρου 10 παρ. α και β του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων και να συμπληρωθεί η κατηγορία Α2 Εθνικής Κατηγορίας Βόλεϊ Γυναικών, λαμβάνοντας υπόψη ότι η δήλωση συμμετοχής του σωματείου ΑΣ Αστέρας Γρεβενών δεν είναι έγκυρη αφού η απόφαση του ΔΣ είναι να μην συμμετάσχει στο πρωτάθλημα και στάλθηκε εκ παραδρομής. Τη θέση του Αστέρα Γρεβενών θα πάρει ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...