A2

Στην ΑΕΚ ο Κογκαλίδης

Στην ΑΕΚ ο Κογκαλίδης

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα πλέον ο Κωνσταντίνος Κογκαλίδης. Η διοίκηση της Ένωσης ανακοίνωσε τον 25χρονο λίμπερο που θα αναλάβει στη Preleague να κρατήσει την “κιτρινόμαυρη” υποδοχή. 

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Κωνσταντίνος Κογκαλίδης δήλωσε στο aek.gr “Θέλω να ευχαριστήσω αρχικά όλους τους ανθρώπους της ΑΕΚ, τη διοίκηση, τους υπεύθυνους του τμήματος, τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Ο στόχος της ΑΕΚ δεν είναι άλλος από το να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Αλλά όχι απλώς να επιστρέψει. Να πρωταγωνιστήσει. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας στο γήπεδο από το πρώτο κιόλας παιχνίδι στις 14 Νοεμβρίου με τον Πανιώνιο, αλλά και εκτός γηπέδου με την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ 2020-21 και τα ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2020-21. Τέλος, εύχομαι μία χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς”.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κωνσταντίνο Κογκαλίδη. Ο 25χρονος (29/05/1995) λίμπερο, ύψους 1,84 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου.

Ο Κωνσταντίνος Κογκαλίδης ξεκίνησε το βόλεϊ από της Ακαδημίες της Δραπετσώνας, ενώ την τριετία 2009-2012 μεταπήδησε στην Ακαδημία του Ολυμπιακού. Επέστρεψε στη Δραπετσώνα και αγωνίστηκε για 2 χρόνια (2012-14) στην ανδρική ομάδα, ενώ τις επόμενες 3 σεζόν φόρεσε τη φανέλα του ΦΟΚ Χίου. Το 2017 πήρε μεταγραφή για τον Φοίνικα Σύρου αγωνιζόμενος στη Volleyleague. Τις τελευταίες δύο σεζόν αγωνίστηκε σε Αρμενική Πειραιώς και Κέρκη Σάμου.

Ο Κωνσταντίνος Κογκαλίδης υπέγραψε το συμβόλαιό του στα Γραφεία του Συλλόγου, όπου τον υποδέχθηκε ο Team Manager του τμήματος, Μάνος Μακρής, ο οποίος του ευχήθηκε κάθε επιτυχία με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα.

Κωνσταντίνε, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...