ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Στην Αθήνα το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Συνδέσμων Αθλητών

Στην Αθήνα το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Συνδέσμων Αθλητών

Με ενεργή συμμετοχή του ΠΑΣΑΠ και παρουσία 30 εκπροσώπων Συνδέσμων Αθλητών θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Ιουνίου στην Αθήνα το Πανευρωπαϊκό συνέδριο του προγράμματος #SWAFE (Supporting Women Athletes From Europe).

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΑΠ

Αύριο και μεθαύριο (15-16/6), φιλοξενούμε περίπου 30 εκπροσώπους Συνδέσμων Αθλητών από όλη την Ευρώπη, στο πλαίσιο του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου του ευρωπαϊκού προγράμματος #SWAFE (Supporting Women Athletes From Europe).

Στις εργασίες του Συνεδρίου μεταξύ άλλων θα συμμετέχει η φίλη και Πρόεδρος του ΣΕΟ Βούλα Κοζομπόλη η οποία θα παρουσιάσει τις ενέργειες τις ΔΟΕ για την Ισότητα των Φύλων στον αθλητισμό, όπως και το project που προωθεί η ίδια στη χώρας μας #MakePlaceForOneMoreWoman.

Επίσης, μέρος στο πάνελ θα έχει και η Ειδ. Γραμματέας του ΠΑΣΑΠ Αθηνά Παπαφωτίου, όπου θα μοιραστεί με τους Συνέδρους τις εμπειρίες της από την πολύχρονη πορεία της στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Τις επόμενες ημέρες θα σας παρουσιάσουμε ιδιαίτερα ενδιαφέροντα (κατά τη γνώμη μας) στατιστικά – αποτελέσματα της έρευνας, την οποία διεξήγαγε ο ΠΑΣΑΠ στη χώρα μας, κατά τη διάρκεια της περιόδου Απριλίου-Μαίου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλες τις αθλήτριες (περισσότερες από 80…) για τη συμμετοχή τους.

Λίγο υπομονή για να δούμε τι απαντούν οι Ελληνίδες αθλήτριες της πετοσφαίρισης, για διάφορα θέματα που αφορούν τον εργασιακό τους χώρο και τη φύση της “δουλειάς” τους…

Εργασιακή κατάσταση, αμοιβές, συμβόλαια, ιατροφαρμακευτική κάλυψη, μεταγραφές, μάνατζερ, ώρες εργασίας, επίπεδο αφοσίωσης, προτάσεις και πολλά άλλα…