ΔΙΕΘΝΗ

Στην Calcit Volley ο Γιορντάνοφ

boyan_yordanov

Στην Calcit Volley και την Σλοβενία θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ, με την ομάδα του Κάμνικ να ανακοινώνει τον διεθνή Βούλγαρο διαγώνιο.

Μετά από 9 χρόνια παρουσίας του στο ελληνικό πρωτάθλημα όπου έγραψε την δική του ιστορία με Ολυμπιακό, ΕΑ Πατρών, Παναθηναϊκό, Κηφισιά και Φοίνικα Σύρου, ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Σλοβενία για λογαριασμό της Calcit Volley.

Ο 36χρονος διαγώνιος συμφώνησε με τους «κυανόλευκους» της Σλοβενίας αποτελώντας έτσι τον πλέον έμπειρο παίκτη και ηγέτη της που θα κληθεί  να οδηγήσει την ομάδα στις επιτυχίες έπειτα από αρκετό καιρό.

Ο Γιορντάνοφ ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα της Σλοβενίας και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε «Θα είναι πολύ σημαντικό να δουλέψουμε σκληρά για να παρουσιάσουμε στο γήπεδο μια ομάδα που θα παίζει καλό βόλεϊ. Νομίζω πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Πολύ σημαντικό επίσης θα είναι να έχουμε στα αποδυτήρια μια καλή ατμόσφαιρα… Αν το πετύχουμε αυτό τότε πραγματικά θα βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο»…