A2

Στην Ελπίδα Αμπελοκήπων η Αποστολίδου

Στην Ελπίδα Αμπελοκήπων η Αποστολίδου

Τα «πράσινα» της Ελπίδας Αμπελοκήπων θα φορά τη νέα χρονιά η Σίσσυ Αποστολίδου καθώς ανακοινώθηκε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης…

Την 25χρονη ακραία Σίσσυ Αποστολίδου ανακοίνωσε η Ελπίδα Αμπελοκήπων που ενισχύεται ακόμη περισσότερο έχοντας στόχο την άνοδο στην Pre League.

Η Αποστολίδου μετά τον Εαρινό, τον Άρη, τον Πανναξιακό και τον Αίαντα Ευόσμου όπου αγωνιζόταν πέρσι, μετακομίζει στους Αμπελόκηπους όπου θα είναι και η 4η ομάδα της καριέρας της.

Η νεαρή ακραία αναφερόμενη στην μεταγραφή της δήλωσε «Είμαι χαρούμενη που τη νέα χρονιά θα αποτελώ μέλος ενός ομοιογενούς συνόλου. Ως αντίπαλος θαύμαζα την Ελπίδα για την αγωνιστικότητά της, την οποία ελπίζω να διατηρήσουμε ώστε να επιτύχουμε τους στόχους μας. Για μένα θα είναι κάτι διαφορετικό συγκριτικά με τα τελευταία χρόνια, ωστόσο ο ενθουσιασμός μου παραμένει αμείωτος. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της Ελπίδας για την εμπιστοσύνη».

Η ανακοίνωση της Ελπίδας Αμπελοκήπων

«Η Ελπίδα Αμπελοκήπων ανακοινώνει την συμφωνία με την Σίσσυ Αποστολίδου, η οποία θα φορέσει την πράσινη φανέλα κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Η έμπειρη ακραία είναι γεννημένη στις 8 Ιουνίου 1991, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και η Ελπίδα θα είναι ο τέταρτος σταθμός της καριέρας της μετά τον Εαρινό, τον Άρη, τον Πανναξιακό και τον Αίαντα Ευόσμου».

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...