A2

Στην Ένωση ο Παύλου

Στην Ένωση ο Παύλου

Παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Κωνσταντίνος Παύλου καθώς ο 23χρονος ακραίος ανακοινώθηκε και επίσημα πλέον ο από την διοίκηση των “κιτρινομαυρων”. 

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Κωνσταντίνος Παύλου δήλωσε “Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια της ΑΕΚ. Εύχομαι να έχουμε μία σεζόν χωρίς τραυματισμούς και να επιτύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί. Αναμένουμε τη στήριξη του κόσμου τόσο με την παρουσία τους στο γήπεδο, που δίνει μεγάλο πλεονέκτημα στους παίκτες, όσο και με την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ 2020-21 και το ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΒΟΛΕΪ 2020-21“.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ 

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κωνσταντίνο Παύλου. Ο 23χρονος (07/10/1996) ακραίος, ύψους, 1,95 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου.

Ο Κωνσταντίνος Παύλου ξεκίνησε την καριέρα του από την Ομόνοια Ναυπάκτου, πριν πάρει μεταγραφή το 2015 για τον Πανελλήνιο. Με τους “μπλε” αγωνίστηκε έως το 2017, όταν και φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΑΟ Κέρκης.

Ο Κωνσταντίνος Παύλου υπέγραψε το συμβόλαιό του στα Γραφεία του Συλλόγου, παρουσία του Team Manager του τμήματος, Μάνου Μακρή, ο οποίος του ευχήθηκε κάθε επιτυχία με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα.

Κωνσταντίνε, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...