CHALLENGE CUP

Στην Γαλλία για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Στην Γαλλία για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Μετά τη νίκη επί της Θέτιδας Βούλας ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη στην Γαλλία προκειμένου την Τρίτη να αντιμετωπίσει στο Λε Κανέ την Βολερό στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα στην φάση των «32» του Τσάλεντζ Καπ.

Τα δύσκολα στο Τσάλεντζ Καπ για τον Ολυμπιακό ήρθαν γρήγορα ,καθώς μετά την ερασιτεχνική Ντίεκιρχ από το Λουξεμβούργο, οι «ερυθρόλευκες» καλούνται να αντιμετωπίσουν την Βολερό.

Μια ομάδα που έχει γράψει την δική της ιστορία στην Ελβετία και την Ευρώπη, αλλά που πρόσφατα έκανε πράξη τα σενάρια και τις φήμες και «μετακόμισε» στην Γαλλική Λίγκα ερχόμενη σε συγχώνευση με την Λε Κανέ…

Ένα εγχείρημα που διαβάσατε με κάθε λεπτομέρεια στο Volleyplanet και που τάραξε τα νερά του Ευρωπαϊκού βόλεϊ. Κίνηση που δίνει μεγαλύτερη δυναμική στην Βολερό και παρουσία του Στάβ Γιάκομπ στοχεύει στην κορυφή τόσο στην Γαλλία, όσο και στην Ευρώπη.

Ήδη η Βολερό με το καλημέρα στο Γαλλικό πρωτάθλημα δείχνει τα διαπιστευτήρια της και με 5 νίκες και  1 ήττα είναι πρωτοπόρος στην βαθμολογία δηλώνοντας πανέτοιμη να κατακτήσει και το Τσάλεντζ Καπ.

Οι «ερυθρόλευκες» ταξίδεψαν στην Γαλλία χωρίς προβλήματα και απουσίες και με καλό κλίμα στην ομάδα αισιοδοξούν πως την Τρίτη θα βγάλουν το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο δίνοντας συνέχεια στις εξαιρετικές Ευρωπαϊκές εμφανίσεις των τελευταίων δύο ετών.

Στην «ερυθρόλευκη» αποστολή για την Γαλλία ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς έχει συμπεριλάβει τις : Κατερίνα Γιώτα, Άλισον Μέιφιλντ, Ασημίνα Νικολογιάννη, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς.