Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Στην υγειά μας ρε παιδιά» (fotos)!

«Στην υγειά μας ρε παιδιά» (fotos)!

Λίγο πριν τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 γυναικών η διοίκηση του Α.Ο Θήρας παρέθεσε δείπνο στο προπονητικό επιτελείο και τις  αθλήτριες σε γνωστό στέκι, εκ των χορηγών της ομάδας, για να έχει το “καμάρι της Σαντορίνης” μία καλή αγωνιστική σεζόν.

ao thyras_trapezi

Σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα στο παραδοσιακό μεζεδοπωλείο “Μεταξύ μας” ο τεχνικός Απόστολος Οικονόμου, οι συνεργάτες και οι παίκτριες του υποσχέθηκαν στον Πρόεδρο του συλλόγου, Γιώργο Σκοπελίτη  και τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης, ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό τους για να οδηγήσουν όσο πιο ψηλά γίνεται το σωματείο και να κάνουν περήφανο ολόκληρη τη Σαντορίνη.

AO THYRAS_TRAPEZI 3

Για μια ακόμη φορά, στο διάστημα της παρουσίας τους στο νησί, οι ξένες άσοι, Μπρίνκμαν, Κιγιάκοβα και Βίντοβιτς αισθάνθηκαν για τα καλά την… παρέα του “Ξένιου Διός”, σε μία βραδιά… “ορισμό” της νησιώτικης φιλοξενίας!

AO THYRS _TRAPEZI 2

Την παράσταση έκλεψαν όμως τα… πειραχτήρια, Οικονομίδου και Γεωργιάδη, που επηρεασμένες από την όμορφη ατμόσφαιρα και το…τσακίρ κέφι, δεν άφησαν σε… χλωρό κλαρί τις συμπαίκτριές τους, με τον ορεξάτο πρόεδρο Γιώργο Σκοπελίτη, από δίπλα, να τις.. σιγοντάρει  και να αστειεύεται με όλο το… τραπέζι.