A2

Στην Καλαμάτα 80 ο Παλέντζας

Στην Καλαμάτα 80 ο Παλέντζας

Παίκτης της Καλαμάτας 80 θα είναι τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Νίκος Παλέντζας με τους “Λύκους” της Μεσσηνίας να ανακοινώνουν και επίσημα την απόκτηση του 29χρονου διεθνή διαγώνιου… 

Μετά απο τον Ηρακλή, τον Γαλαξία, τον Άρη, τον Μέγα Αλέξανδρο, τον ΠΑΟΚ, τη Νίκη Αιγινίου, τον Παμβοχαϊκό και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ο Νίκος Παλέντζας θα φορά τα “πράσινα” της Καλαμάτας 80 που θα αποτελέσει και την 9η ομάδα της καριέρας του.  

Η ανακοίνωση της Καλαμάτας 80

Με μεγάλη χαρά η διοίκηση του συλλόγου μας ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς αθλητή Νίκου Παλέντζα!! Ο θεσσαλονικιός αθλητής αγωνίζεται στη θέση του διαγώνιου και έχει ύψος 2.00m. Στα 29 του χρόνια έχει να επιδείξει πλούσια καριέρα στην Α1 κατηγορία που περιλαμβάνει τον Άρη, τον ΠΑΟΚ, τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, τη Νίκη Αιγινίου τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Παμβοχαϊκό!

Αξιοσημείωτη είναι και η παρουσία του με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας της χώρας μας με συμμετοχές σε World League και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα! Καλωσόρισες @nickolas.pale στην ομάδα και την πόλη μας! Ευχόμαστε μία χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες!!!

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...