Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Στην κυκλοφορία τα διαρκείας του ΑΟΠ Κηφισιάς

Στην κυκλοφορία τα διαρκείας του ΑΟΠ Κηφισιάς

Αναλογιζόμενος την οικονομική κρίση και θέλοντας να μαζέψει τον κόσμο του για ακόμα μια σεζον στο Ζηρίνειο, ο ΑΟΠ Κηφισιάς κυκλοφόρησε τα διαρκείας της σεζόν σε λογικές τιμές και οικογενειακό πακέτο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ξεκινά τη διάθεση των καρτών μέλους και των καρτών διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 στη Volley League.

Ο ΑΟΠ Κηφισιάς συναισθανόμενος την δύσκολη οικονομική συγκυρία και έχοντας σαν στόχο την προώθηση του αθλήματος, θέτει σε κυκλοφορία τις κάρτες μέλους και τις κάρτες διαρκείας σε προσιτές τιμές.
Μάλιστα για ακόμα μία χρονιά υπάρχει και οικογενειακή κάρτα (3 ατόμων) ώστε να βρίσκονται στο Ζηρίνειο ακόμα περισσότεροι γονείς και παιδιά.

Η διάθεση των καρτών μέλους και καρτών διαρκείας θα γίνεται από τα γραφεία του συλλόγου στο Ζηρίνειο (Λεωφόρος Κηφισιάς 192, στο νέο κλειστό γυμναστήριο).
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 6948885519, καθώς και να αποστείλετε mail στο press@kifissiavolley.gr

Κατηγορία Τιμές

Οικογενειακή κάρτα: 100 ευρώ

Κάρτας Μέλους: 100 ευρώ

Κάρτα διαρκείας: 50 ευρώ

Α) Οι κάρτες διαρκείας ισχύουν για τους φιλικούς αγώνες και για όλους τους εντός έδρας του πρωταθλήματος της Volley League και του κυπέλλου Ελλάδας .

Β) Το οικογενειακό εισιτήριο ισχύει για παιδιά έως και 15 ετών.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...