Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Στην Κύζικο ο Σαρικεϊσογλου

Στην Κύζικο ο Σαρικεϊσογλου

Στην Κύζικο Νέας Περάμου θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Μιχάλης Σαρικεϊσογλου καθώς οι νεοφώτιστοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του έμπειρου ακραίου προσθέτοντας ακόμη περισσότερο εμπειρία στο φετινό τους ρόστερ..

Μια ακόμη σημαντική προσθήκη στο φετινό του ρόστερ ανακοίνωσε η Κύζικος Νέας Περάμου έπειτα από την συμφωνία του με τον Μιχάλη Σαρικεϊσογλου.

Ο 33χρονος Σερραίος ακραίος μετά από Επίκουρο, Άρη, ΠΑΟΚ, Ζαλάου, Κηφισιά, Παμβοχαϊκό και Παναχαϊκή θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύζικο βοηθώντας την ομάδα της Νέας Περάμου στον δύσκολο στόχο της παραμονής της στην μεγάλη κατηγορία.

Η ανακοίνωση της Κύζικου Νέας Περάμου

Ο Α.Π.Σ. Κύζικος Νέας Περάμου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ακραίου Μιχάλη Σαρικεΐσογλου, τον οποίο καλωσορίζει στην ομάδα αλλά και στην πόλη της Νέας Περάμου.

Είμαστε βέβαιοι πως ο 33χρονος Έλληνας ακραίος (1μ93) θα αποτελέσει ένα σημαντικό κομμάτι στην πρώτη αυτή παρουσία της ομάδας μας στην μεγάλη κατηγορία τόσο με την πολυετή εμπειρία του στο υψηλό επίπεδο όσο και με τον ξεχωριστό χαρακτήρα του. Καλώς ήρθες Μιχάλη!