ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Στην κορυφή το Αιγάλεω (foto)

Στην κορυφή το Αιγάλεω (foto)

Με πανηγυρικό τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Final 4 Νεανίδων της ΕΣΠΕΔΑ το Αιγάλεω καθώς οι «κυανόλευκες» της Αγγελικής Αντωνιάδου επικράτησαν 3-0 του Ολυμπιακού στον μεγάλο τελικό και κατέκτησαν την 1η θέση γνωρίζοντας την αποθέωσε σε ένα κατάμεστο γήπεδο.

Πρωταθλήτριες ΕΣΠΕΔΑ αναδείχθηκαν οι Νεάνιδες του Αιγάλεω καθώς μετά τη νίκη τους επί του Απολλώνιου Κερατσινίου με 3-0 στον ημιτελικό της Πέμπτης φρόντισαν να κατακτήσουν τον τίτλο απέναντι στον Ολυμπιακό.

Στον μεγάλο τελικό του Final 4 που φιλοξενήθηκε στο «Σπ. Βενέτης» του Αιγάλεω, το City κόντρα στις «ερυθρόλευκες» έδειξε την διαφορά δυναμικότητας που είχε και με το «καθαρό» 3-0 πανηγύρισε το 2×2.

final 4-espeda-aigaleo-2-2018 final 4-espeda-aigaleo-3-2018

Ένας τελικός που πραγματοποιήθηκε σε μια όμορφη ατμόσφαιρα παρουσία 2000 φίλων του αθλήματος που παρακολούθησαν όμορφο θέαμα και εντυπωσιακές φάσεις από τις δύο ομάδες με το Αιγάλεω να ξεκινά εντυπωσιακά το παιχνίδι και με το 25-15 και 25-17 να φθάνει εύκολα στο 2-0.

Ο Ολυμπιακός στο τρίτο σετ ανέβασε αισθητά την απόδοσή του και θέλοντας να ξαναμπεί στο παιχνίδι μετά το 8-8 με καλό σερβίς-επίθεση έφθασε στο 14-8 και το 21-10, ωστόσο οι «κυανόλευκες» με την Κατερίνα Βλάχου στο σερβίς, καλό μπλοκ και τα λάθη των «ερυθρόλευκων», έτρεξαν ένα εντυπωσιακό σερί 11-0 ισοφαρίζοντας σε 21-21!

Οι Πειραιώτισσες έφθασαν σε σετ μπολ με το 24-22, όμως και πάλι το Αιγάλεω φρόντισε να κάνει την αντεπίθεση του φθάνοντας στο 26-24 και το 3-0 που του χάρισε τον τίτλο στο Final 4.

Ολυμπιακός: (Σαραντίτης) Αρβανίτη, Αδαμοπούλου, Ζουμίδη, Λιόλιου, Ψαράκη, Μπακιρτζόγλου, Μιλεντίγιεβιτς (λ), Πετρόπούλου (λ), Μικέλη, Δελή, Ζιγκίρη, Μερακλή

Αιγάλεω (Αντωνιάδη): Βλάχου, Σολωμού, Κουλοπούλου, Κάστανου, Κράνη, Αρβανιτοπούλου, Αναστασιάδη (λ), Παναγιωτίδου

final 4-espeda-aigaleo-agonas-2018 final 4-espeda-aigaleo-aponomes-2018

Με την κατάκτηση του τίτλου της ΕΣΠΕΔΑ το Αιγάλεω συνεχίζει πλέον στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που φέτος θα διεξαχθεί με δύο ομίλους των 8 σε Βορρά και Νότο με την πρόκριση στο Final 4 της τελικής φάσης να κερδίσουν οι δύο πρώτοι από κάθε Όμιλο.

Στην 3η θέση ο Πανιώνιος

Στον μικρό τελικό της διοργάνωσης ο Πανιώνιος επικράτησε 3-0 του Απολλώνιου Κερατσινίου και κατέκτησε την 3η θέση του Final 4 με την Μπακοδήμου να ξεχωρίζει για μια ακόμη φορά κάνοντας την διαφορά…

Έγραψε ιστορία η ΕΣΠΕΔΑ

final 4-espeda-aigaleo-aponomes-2-2018 final 4-espeda-osfp-2018

Η ΕΣΠΕΔΑ και οι προπονητές του Final 4 φρόντισαν να γράψουν ιστορία και να πρωτοτυπήσουν καθώς ανέδειξαν MVP της διοργάνωσης αθλήτρια από την ομάδα που έχασε τον τελικό.

MVP : Αδαμοπούλου (Ολυμπιακός)

Καλύτερη Ακραία : Μπακοδήμου (Πανιώνιος)

Καλύτερη Πασαδόρος : Βλάχου (Αιγάλεω)

Καλύτερη Κεντρικός : Ψαράκη (Ολυμπιακός)

Καλύτερη λίμπερο : Αναστασιάδη (Αιγάλεω)

final 4-espeda-kosmos-2018 final 4-espeda-kosmos-1-2018