ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Στην κορυφή ξανά ο Ηρακλής

Στην κορυφή ξανά ο Ηρακλής

Πρωταθλητής Εφήβων στην ΕΠΕΣΘ για 14η φορά στην ιστορία του αναδείχθηκε ο Ηρακλής καθώς επικράτησε 3-0 του Πήγασου Πολίχνης στον τελικό του Final 4 που φιλοξενήθηκε στην Μίκρα…

Αήττητος ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα της ΕΠΕΣΘ ο Γηραιός καθώς με το 3-0 κόντρα στον Πήγασο Πολίχνης επέστρεψε στον θρόνο του πρωταθλητή μετά από ένα χρόνο απουσίας και έδειξε πως είναι έτοιμος να συνεχίσει να γράφει ιστορία.

MVP του Final 4 μετά από ψηφοφορία των προπονητών αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Καπετανίδης του Πήγασου Πολίχνης, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.  Ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας λίγο μετά το τέλος του αγώνα εμφανώς ικανοποιημένος από την ομάδα του υπογράμμισε «Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για αυτό που πετύχαμε. Το ότι το καταφέραμε αήττητοι είναι κάτι επίσης πολύ σημαντικό. Είναι ο πρώτος μου τίτλος με τους εφήβους και εύχομαι να έρθουν κι άλλοι. Ο Πήγασος Πολίχνης ήταν άξιος και δυνατός αντίπαλος. Πλέον στόχος μας αποτελεί το Πανελλήνιο».

Απο την πλευρά του ο πρώην συμπαίκτης του και νυν τεχνικό του Πήγασου Πολίχνης Φρέντι Μπρούκς τόνισε «Ο βασικός μας στόχος ήταν να προκριθούμε στο Πανεπαρχιακό και το καταφέραμε. Συγχαρητήρια στον Ηρακλή για τη νίκη του, ήταν ένα δυνατό παιχνίδι και προσφέραμε θέαμα στον κόσμο. Εμείς καλούμαστε πλέον να συγκεντρωθούμε για το Πανελλήνιο».

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μπαμπαλιούτας): Τζιουμάκας, Στεφανίδης, Κονιόρδος, Κανέλλος, Βαρβεσιώτης, Κανιούρας, Μπουράκης (λ), Καλαιτζίδης, Μαδίτσης, Γιοβανέκος, λ Κωστάκογλου.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ (Μπρουκς): Καπετανίδης, Κοτζάι, Εξηνταβελώνης, Μπούτος, Καιλής, Αιβαλιώτης, λ Τζιαβρας, Κομητούδης, Δημητρακούδης, Μπαρδούκας, λ Παυλίδης.

Τρίτη η Ελπίδα Αμπελοκήπων

Την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα Εφήβων κατέκτησε ο ΑΣ Ελπίς, νικώντας στο μικρό τελικό τον Άρη με 3-0 σετ (25-20, 25-21, 25-13).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Καραβιδόπουλος): Γαληρόπουλος, Επιτροπάκης, Χατζηνάκος, Σιμητός, Καλλέργης, Μουράτης, λ Καρακόλιας, Γκιτέρσος, Αθανασίου, Σαλταφερίδης, Γιαμακίδης-Κιοσσές, Σκλόπης, Ρετζέπης, λ Πούλος.
ΑΡΗΣ (Ματσέλα): Σκαρλατίδης, Λειβαδίτης, Βιλδιρίδης, Δεληγιαννάκης, Τσαλικιάν, Μόσχας, λ Τασιούρας.