A2

Στην Λαμία η Αργυροπούλου

Στην Λαμία η Αργυροπούλου

Μια σημαντική προσθήκη στο φετινό της ρόστερ έκανε η Λαμία καθώς ανακοίνωσε την 22χρονη Μαρίνα Αργυροπούλου που την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στην ΑΕΚ…

Η Μαρίνα Αργυροπούλου μετά την παρουσία της στην Α1 με την Ηλιούπολη και την ΑΕΚ θα αγωνίζεται στον ΑΟ Λαμίας ενισχύοντας την ομάδα της Ρούμελης στην Pre League.

Μια σημαντική μεταγραφή για την ομάδα της Λαμίας που αποκτά μια ακραία (μπορεί να αγωνιστεί και ως λίμπερο) που έχει εμπειρίες και παραστάσεις από την μεγάλη κατηγορία και που μπορεί θα βοηθήσει αρκετά τις «κυανόλευκες» στη νεοσύστατη λίγκα.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Λαμίας

Ένα ελπιδοφόρο αστέρι του γυναικείου βόλεϊ κατάφερε να εντάξει στο ρόστερ του ο ΑΟ Λαμίας. Η 22χρονη Μαρίνα Αργυροπούλου (λίμπερο/ακραία), που αγωνίστηκε πέρυσι με επιτυχία στην ΑΕΚ, έχει τριετή εμπειρία στην Α1, ατομικές διακρίσεις (MVP) σε πανελλήνια αναπτυξιακά πρωταθλήματα & χρυσά μετάλλια στο beach volley της ΕΟΠΕ. Αγωνίστηκε στην Ηλιούπολη, τους Τράχωνες Αλίμου & τον Φιλαθλητικό. Λαρισαϊκό. Το ΔΣ του Συλλόγου καλωσορίζει τη Μαρίνα στην οικογένεια του ΑΟΛ και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...