A2

Στην Ροδίων Άθλησις  ο Οικονόμου

Στην Ροδίων Άθλησις  ο Οικονόμου

Παίκτης της Ροδίων Άθλησις είναι πλέον ο Ναπολέων Οικονόμου καθώς ο 24χρονος ακραίος υπέγραψε με την ομάδα των Δωδεκανήσου που ολοκλήρωσε τον μεταγραφικό της σχεδιασμό εν όψει του πρωταθλήματος της Α2.

Κάτοικος Ρόδου θα είναι τη νέα χρονιά ο Ναπολέων Οικονόμου καθώς συμφώνησε με την διοίκηση των «κυανοκίτρινων» αποτελώντας την τελευταία μεταγραφή που είχαν δικαίωμα να πραγματοποιήσουν οι νησιώτες.

Με αυτή την μεταγραφή η ομάδα του Σπύρου Γκολίτση ενισχύει ακόμη περισσότερο το ρόστερ της και δηλώνει έτοιμη να διεκδικήσει μέχρι τέλους την άνοδό της στην Volleyleague.

Η ανακοίνωση της Ροδίων Άθλησις

Φτάνοντας στο τέλος  της κανονικής διάρκειας και διατηρώντας το δικαίωμα  μιας ακόμη  μεταγραφής μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, ακόμη ένας αθλητής προστίθεται στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις».

Πρόκειται για τον Οικονόμου Ναπολέων, ο οποίος κατά την αθλητική περίοδο 2018-19 θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας, στη θέση του ακραίου.

Ο 24χρονος αθλητής, με ύψος 1.92 μ, με εμπειρία τόσο στην Α2 όσο και στην Α1 Εθνική κατηγορία ,ξεκίνησε το 2007 από τη Φ.Ε Ιωαννίνων. Στη συνέχεια αποτέλεσε μέλος των ομάδων Α.Ο Πρέβεζας, Α.Γ.Σ Ιωαννίνων, Α.Ε.Κ, Ορεστιάδας, Ολυμπίας Φρενάρου ενώ την τελευταία αγωνιστική χρονιά ,2017-18 αγωνίστηκε με την ομάδα της Σάμου.

Η Διοίκηση του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία!

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...