A2

Στην Ροδίων Άθλησις ο Σακόγλου

Στην Ροδίων Άθλησις ο Σακόγλου

Αποφασισμένη να κάνει την υπέρβαση και να διεκδικήσει την άνοδο της στην Volleyleague είναι η Ροδίων Άθλησις η οποία ανακοίνωσε τον Χάρη Σακόγλου πραγματοποιώντας ταράζοντας το μεταγραφικό παζάρι της Α2…

Η Wild Card από την ΕΣΑΠ δεν δόθηκε ποτέ, ωστόσο αυτό δεν πτοεί καθόλου την διοίκηση της Ροδίων Άθλησις η οποία έριξε ήδη την πρώτη μεταγραφική της βόμβα ανακοινώνοντας την απόκτηση του Χάρη Σακόγλου.

Η παρουσία του Σπύρου Γκολίτση στην τεχνική ηγεσία των Δωδεκανήσιων αποτέλεσε το κλειδί στην μεταγραφή του Σακόγλου αφού ο Έλληνας διαγώνιος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον έμπειρο προπονητή.

Έτσι οι δρόμοι του Γκολίτση και του Σακόγλου ξανασμίγουν έπειτα από την συνεργασία τους στην ΜΕΝΤ ευελπιστώντας τα αποτελέσματα να είναι το ίδιο πετυχημένα, καθώς τότε οι δύο άνδρες πανηγύρισαν την άνοδο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση της Ροδίων Άθλησις

«Τα τελευταία 4 χρόνια το φίλαθλο κοινό της Ρόδου έχει στηρίξει την ομάδα βολει και δίνει πάντα το παρών τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα.

Για το λόγο αυτό η διοίκηση του Ροδιων αθλησις αποφάσισε να κάνει ένα «δώρο» στους φίλους της ομάδας, αλλά και του βολει κάνοντας μια νέα προσθήκη η οποία σε συνδυασμό με το βασικό κορμό ,θεωρούμε ότι θα ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας προσφέροντας ακόμα πιο όμορφο θέαμα στο κοινό.

Πρόκειται για το Χάρη Σακογλου. Ο νεαρός πρώην αθλητής του ΠΑΟΚ την νέα περίοδο θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Ροδιων αθλησις.

Τα προηγούμενα χρόνια όπου αγωνίστηκε με τις ομάδες του ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού έχει στεφθεί 1 φορά πρωταθλητής Ελλάδος, 2 φορές Κυπελλούχος αλλά έχει κατακτήσει και μια φορά το λιγκ Καπ.

Είναι χαρά μας που πλέον το Ροδιων αθλησις περιλαμβάνεται στις βασικές επιλογές αθλητών με το ταλέντο και το ήθος του Χάρη. Του ευχόμαστε καλή χρόνια με υγεία».

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...