Α2 ΑΝΔΡΩΝ

Στην Σάμο ο Ρούσσης

rousis_likourgos_2020

Στον Κέρκη Σάμου και τη νεοσύστατη Pre League θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Λυκούργος Ρούσσης. Ο έμπειρος πασαδόρος ανακοινώθηκε απο την διοίκηση της νησιωτικής ομάδας που ενισχύεται αρκετά εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η ανακοίνωση του Κέρκη Σάμου 

Μπαίνοντας πλέον στον τέταρτο χρόνο παραμονής μας στην δεύτερη εθνική κατηγορία , έχουμε καταφέρει να αποκτήσουμε μια ταυτότητα στον αθλητικό κόσμο της χώρας .Ένα κύριο στοιχείο της ομάδας που αναγνωρίζεται από όλους είναι η δύναμη που αντλούμε από την στήριξη του κόσμου της Σάμου , εντός και εκτός νησιού.

Έτσι, η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να κάνει ένα δώρο σε αυτούς που μας κρατάνε αυτά τα χρόνια ζωντανούς και πρωταγωνιστές. Στον κόσμο μας!!!

Ανακοινώνουμε λοιπόν την απόκτηση ενός αθλητή από την volley league που πέρυσι αγωνιζόταν με τα χρώματά της Κηφισιάς , που δεν αποτελεί μόνο πολυτέλεια για την ομάδα μας , αλλά και κόσμημα για την κατηγορία που θα αγωνιστούμε. Αναφερόμαστε σε ένα πασαδορο που για ότι αφορά το βιογραφικό του , θεωρούμε ότι τα λόγια είναι περιττά .

Λυκούργο Ρουσση , σε καλωσορίζουμε στο νησί μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ