Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Στην Σαντορίνη η Καραφουλίδου

Στην Σαντορίνη η Καραφουλίδου

Παίκτρια της Σαντορίνης και τυπικά είναι πλέον η Άλκηστις Καραφουλίδου καθώς η ομάδα των Κυκλάδων ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας της με την νεαρή Θεσσαλονικιά διαγώνια που δήλωσε ενθουσιασμένη για το νέο βήμα της καριέρα της.

Κάτοικος Σαντορίνης για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι πλέον η Άλκηστις Καραφουλίδου. Η 19χρονη διαγώνια μετά από μια εξαιρετικές εμφανίσεις στις Μακεδόνες Αξιού μετακομίζει στο νησί των Κυκλάδων για να φορέσει τα «κυανόλευκα» της Σαντορίνης.

Αναφερόμενη στην μεταγραφή της η Άλκηστης Πρωτοψάλτη δήλωσε «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ για τα επόμενα 2 χρόνια με τον ΑΟ Θήρας, θα κάνω ότι είναι δυνατό για να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της. Εύχομαι να έχουμε μια επιτυχημένη αθλητική χρονιά με υγεία πάνω από όλα».

Η ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας

Ο Α.Ο.ΘΗΡΑΣ με χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια ΑΛΚΗΣΤΗ ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΟΥ.

Καλωσορίζουμε την νεαρή Διαγώνιο στην οικογένεια του Α.Ο.ΘΗΡΑΣ, ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στην επίτευξη των στόχων της.

Ευχαριστούμε πολύ τον πρόεδρο και το ΔΣ του συλλόγου ΑΣ Μακεδόνων Αξιού Θεσσαλονίκης για την παραχώρηση της αθλήτριας στην ομάδα μας.

Εκ του ΔΣ Α.Ο.ΘΗΡΑΣ

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...