Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στην Ταργκοβίστε ο Ευσταθόπουλος

Στην Ταργκοβίστε ο Ευσταθόπουλος

Στα χνάρια του Έλληνα τεχνικού της Στουτγκάρδης, Γιάννη Αθανασόπουλου κινείται πλέον ο πρώην συνεργάτης του Γιώργου Ρούση, που από τη Νάξο θα βρεθεί στη Ρουμανία, στο πλευρό του Ισπανού, πρώην τεχνικού της Allianz MTV, Γκιγέρμo Ερνάντεζ.

“Το ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει” φαίνεται ότι για κάποιους ισχύει και πέρα από το τάραφλεξ, στον πάγκο!

athanasopoulos_hernandez

Έτσι έπειτα από περίπου τρία χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας, διακρίσεων και αλληλοεκτίμησης με το πρώην “alter ego” του και νυν διαδοχό του στο “τιμόνι” της Στουτγκάρδης, Γιάννη Αθανασόπουλο, ο “Γκίγε” επέλεξε για βοηθό του στην νέα του ομάδα, την Ταργκοβίστε, έναν άλλον Έλληνα προπονητή.

efstathopoulos_akis2

Ο 29χρονος Άκης Ευσταθόπουλος, που στο παρελθόν πέρασε από τους πάγκους, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, Ορεστιάδας και της Εθνικής ομάδας, έπειτα από την κατάκτηση της 2ης της A1 Γυναικών και του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Πανναξιακό, “άνοιξε τα φτερά” του για το εξωτερικό, όπου τη νέα σεζόν θα εκτελεί χρέη βοηθού προπονητή στην ρουμανική ομάδα.

efstathopoulos 3

Δεν είναι ασφαλώς η πρώτη φορά που στην Ταργκοβίστε θα υπάρχει… ελληνική νότα, καθώς η διεθνής Εύα Χαντάβα, το 2016 είχε οδηγήσει τη ρουμανική ομάδα στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ρουμανίας.

Φωτό: Focus