ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Στην τελική ευθεία ο ΣΦΕΕΟΠ

Στην τελική ευθεία ο ΣΦΕΕΟΠ

Στην τελική ευθεία βρίσκεται ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης για την οργάνωση του 2ου Συνεδρίου για το Ελληνικό βόλεϊ που θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 3 Ιουνίου στη ΣΕΦΑΑ. Ένα συνέδριο στο οποίο θα τιμηθεί ο Θανάσης Μαργαρίτης με το βραβείο «Μιχάλης Μαστρανδρέας»…

Η ανακοίνωση του ΣΦΕΕΟΠ

Το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Πετοσφαίριση με θέμα: “Ανάπτυξη – Οργάνωση: Συμβολή στο μέλλον της Ελληνικής Πετοσφαίρισης” θα πραγματοποιηθεί στις 1-2 και 3 Ιουνίου 2018, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Εθνικής Αντιστάσεως 41, Δάφνη, Αθήνα).

Το Συνέδριο οργανώνεται από τον Σύλλογο Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης σε συνεργασία με τα μέλη ΔΕΠ που διδάσκουν το γνωστικό αντικείμενο της Πετοσφαίρισης στην Σ.Ε.Φ.Α.Α. – Ε.Κ.Π.Α.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου και κατά την τελετή έναρξης που θα λάβει χώρα την Παρασκευή 1/6/2018, ώρα 19:00 στο κεντρικό αμφιθέατρο της Σ.Ε.Φ.Α.Α. – Ε.Κ.Π.Α. θα απονεμηθεί στον Θανάση Μαργαρίτη το βραβείο “Μιχάλης Μαστρανδρέας” για τη συνολική πολύτιμη προσφορά του στις Εθνικές Ομάδες και το Ελληνικό βόλεϊ γενικότερα, μετά από ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΣΦΕΕΟΠ.

Την ίδια μέρα, στον ίδιο χώρο, στις 20:00 θα διεξαχθεί στρογγυλό τραπέζι σχετικό με το θέμα του Συνεδρίου. Στο στρογγυλό τραπέζι έχουν κληθεί να συμμετάσχουν όλοι οι φορείς του αθλήματος (Ε.Ο.ΠΕ., Ε.Σ.Α.Π., ΠΑ.Σ.Α.Π., Σ.Ε.Π.ΠΕ., Ο.Δ.Β.Ε.) με ολιγόλεπτες τοποθετήσεις και διαλογική συζήτηση. Τον συντονισμό θα έχει ο Αν. Καθηγητής Σ.Ε.Φ.Α.Α. – Ε.Κ.Π.Α. κ. Γιάννης Αγγελονίδης.

Την κεντρική προσκεκλημένη ομιλία του Συνεδρίου θα εκφωνήσει η Αν. Καθηγήτρια της Σ.Ε.Φ.Α.Α.-Δ.Π.Θ. κ. Ελένη Ζέτου., ενώ θα γίνουν περίπου 50 ανακοινώσεις από πανεπιστημιακούς, ειδικούς, προπονητές, δημοσιογράφους, αθλητές, διαιτητές και παράγοντες.

Ακόμα, θα διεξαχθούν και δύο σεμινάρια πρακτικής εφαρμογής προπονητικής θεματολογίας υπό την εποπτεία της Επ. Καθηγήτριας Σ.Ε.Φ.Α.Α. – Ε.Κ.Π.Α. κ. Καρολίνας Μπαρζούκα: 1. Μέθοδοι εξέλιξης των συναρμοστικών ικανοτήτων στις αναπτυξιακές ηλικίες (υπεύθυνος Λεωνίδας  Καραΐσκος) και 2: Μέθοδοι εκμάθησης της υποδοχής του σερβίς στην Πετοσφαίριση των ηλικιών ανάπτυξης (υπεύθυνος Κώστας Χριστοφιδέλης).

Για οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με mail στο:  info@hellasvolley.gr.

SFEEOP_SINEDRIO_AFISA_2018