Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Στην Βουλγαρία ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Στην Βουλγαρία ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Την Τετάρτη θα αναχωρήσει για την Βάρνα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης καθώς οι “κυανόλευκοι” κλείδωσαν την συμμετοχή τους στο τουρνουά της Βουλγαρίας όπου εκτός από την οικοδέσποινα Βάρνα θα αναμετρηθεί με την Κίτζαρλι και την Μπουργκάς Λουκόιλ.

Η προετοιμασία του Εθνικού Αλεξανδρούπολης συνεχίζεται κανονικά με τον Σάκη Μουστακίδη να βλέπει πλέον το τουρνουά της Βουλγαρίας.

Ένα τουρνουά που θα φιλοξενηθεί από τις 29 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου στην Βάρνα και οι Θρακιώτες θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν τρία φιλικά που θα τους βοηθήσουν ακόμη περισσότερο εν όψει του League Cup αρχικά και Volleyleague αργότερα.

Ο τεχνικός των “κυανολεύκων” με αφορμή την κλήρωση του πρωταθλήματος και το αβέβαιο ντεμπούτο κόντρα στον Παναθηναϊκό τόνισε «Δεν υπάρχουν καλές και κακές κληρώσεις. Για μας όλη η δοκιμασία του πρωταθλήματος, η οργάνωση, η προετοιμασία, η πορεία μας είναι μεγάλες προκλήσεις. Δεν έχει σημασία η σειρά των αγώνων αλλά σε ποια κατάσταση θα είναι η ομάδα μου.

Δυστυχώς ο Παναθηναϊκός περνάει άσχημες μέρες και αυτό δεν πολύ κακό για τον ίδιο τον σύλλογο, τις υπόλοιπες ομάδες και όλο το πρωτάθλημα. Υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα. Τις τελευταίες ημέρες δεν ακούω καλά πράγματα για την συμμετοχή του. Μακάρι να τα καταφέρει.

Το νέο πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό καθώς υπάρχουν πιο πολλές ομάδες στο ίδιο σχεδόν επίπεδο κι έτσι εκτός από τις δύο, τρεις που θα παλέψουν για τον τίτλο όλες οι υπόλοιπες θα είναι στο ίδιο επίπεδο», είπε ο Σάκης Μουστακίδης.

Σχετικά με τις συμφωνίες που έκλεισαν με την ΟΠΑΠ ΑΕ και την ΕΡΤ είπε: «Έχετε αναρωτηθεί τι θα γινόταν εάν δεν υπήρχε ΟΠΑΠ και τηλεόραση στο βόλεϊ; Η ανακοίνωση των συμφωνιών σε αυτή την κρίσιμη στιγμή είναι ζωτικής σημασίας για το άθλημα και το πρωτάθλημα που αγωνιζόμαστε. Η NOVA έκανε πολύ δουλειά και είχε βάλει ψηλά τον πήχη αλλά και η δυναμική του κρατικού καναλιού με το ελεύθερο σήμα είναι πραγματικά τεράστια και θα κάνει πολύ καλό στο πρωτάθλημα και στην προβολή του».