ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στήνουν πάρτι για την πρόκριση!

Στήνουν πάρτι για την πρόκριση!

Εορταστικό χαρακτήρα θέλει να δώσει απόψε ο ΖΑΟΝ στο ματς Κυπέλλου των “16” με την Ηλιούπολη στο Ζηρίνειο στις 20.00, καθώς η ομάδα της Κηφισιάς φιλοδοξεί με τη συμπαράσταση του κόσμου της να κάνει το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, συνεχίζεται σήμερα με δυνατές και ενδιαφέρουσες μονομαχίες απ’ τα “σαλόνια” του γυναικείου βόλεϊ .

ΑΟ Παναθηναϊκός – ΑΟΝ Πανναξιακός (17.00)

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 5μμ τον Πανναξιακό στο κλειστό της Κυψέλης, καθώς μετά την πρόσφατη αναβολή του αγώνα πρωταθλήματος λόγω της απεργίας της ΠΝΟ, το περσινό ζευγάρι της ημιτελικής φάσης του θεσμού. παρά την πανελλαδική σηεμρινή απεργία, διασταυρώνει επιτέλους τα “αγωνιστικά του ξίφη” με φόντο την “8άδα” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο προπονητής του ΠΑΟ, Γιώργος Ρούσης δήλωσε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου: “Το γεγονός ότι πρόκειται για ένα νοκ άουτ παιχνίδι, συνιστά την απόλυτη προσοχή από εμάς και η συγκέντρωση αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Ο αντίπαλός μας είναι μία από τις ομάδες που ξεχωρίζουν στο φετινό πρωτάθλημα. Για εμάς, η πρόκριση είναι ο μοναδικός μας στόχος, αλλά για να επιτευχθεί αυτό πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι”.

Από την άλλη, η ομάδα του Ζόραν Κόβαζιτς θέλει να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο και να διεκδικήσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση. Η ακραία του ΠΑΟΝ, Αποστολία Νούσια -η οποία στο παρελθόν αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό- μιλώντας στο volleyplanet.gr για τη νοκ άουτ αναμέτρηση είπε: “Κληρωθήκαμε με έναν πολύ καλό και δύσκολο αντίπαλο! Η ομάδα ειναι έτοιμη για αυτό το παιχνίδι και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για τη νίκη”.

ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil – ΑΟ Θήρας (19.00)

Ακόμη μία μονομαχία δύο ομάδων της Α1 Γυναικών, καθώς η ομάδα του Μαρκόπουλου καλείται στις 19.00 στα Μεσόγεια να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΑΟ Θήρας στο πλαίσιο της 3ης Φάσης του Κυπέλλου Γυναικών.

Αμφότερες οι ομάδες γνωρίζουν πως το συγκεκριμένο νοκ άουτ ματς δεν θα έχει καμία σχέση με την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικήςτου πρωταθλήματος, όπου η Σαντορίνη επικράτησε εύκολα με 3-0. Ασφαλώς φαβορί για τη νίκη προβάλλει και πάλι η νησιώτικη ομάδα, ωστόσο έπειτα από τρεις συνεχόμενες νίκες επί αντιπάλων όπως Άρης, ΑΕΚ και Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός το ενσιχυμένο μεταγραφικά Μαρκόπουλο δείχνει πως είναι σε καλό μομέντους και με το ηθικό στα ύψη είναι ικανό στην έδρα του για το καλύτερο.

Οι φίλοι του βόλεϊ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το σημαντικό παιχνίδι ζωντανά και αποκλειστικά από το Κλειστό Γυμν. Μαρκοπούλου στο website του συλλόγου (www.markopoulovolley.gr) μέσα από το επίσημο κανάλι του ΑΟ Μαρκοπούλου στο Youtube

Ζ.Α.Ο.Ν -ΓΣ Ηλιούπολης (20.00)

Με προσωπικές πρωτοβουλίες της προπονητριάς του Πηνελόπης Μπλάμη ο ΖΑΟΝ ετοιμάζεται για ένα πάρτι στο γήπεδο στο οποίο θα υπάρχει μουσική και παρουσίαση των ομάδων από γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό, αλλά και πολλά hapenning, ενώ μετά το τέλος του αγώνα θα κληρωθούν για το κοινό σε λαχειοφόρο αγορά  περίπου 50 πολύ όμορφα δώρα, προσφορά των χορηγών και φίλων της ομάδας.

Πέρα όμως από την όμορφη και κεφάτη ατμόσφαιρα που θα υπάρχει στο Ζηρίνειο τα κορίτσια του ΖΑΟΝ φιλοδοξούν κόντρα σε έναν αντίπαλο της Α1 Γυναικών να χαρίσουν στον κόσμο τους, ένα ακόμη μεγαλύτερο δώρο, που δεν είναι άλλο φυσικά από την πολυπόθητη πρόκριση στις “8” κορυφαίες ομάδες του θεσμού!

Στην αντίπερα όχθη, οι μαζεμένες ατυχίες που έχουν βρει την ομάδα της Ηλιούπολης, με αποκορύφωμα τα ράμματα που υπέστη στον αριστερό της καρπό η αρχηγός Γιοβάνη, έπειτα από… δάγκωμα σκύλου, προβληματίζουν την τεχνικό των φιλοξενούμενων, Δήμητρα Λυκογιάννη, που εκτός εξαιρετικού απροόπτου θα στερηθεί για ένα ακόμη ματς τις υπηρεσίες τις Γκλιγκόροβιτς, ενώ λίγο πριν το ματς θα ξέρει αν μπορεί να υπολογίζει στην Μαρκοπούλου, που λόγω παλιού τραύματος δεν αγωνίστηκε με Λαρισαϊκό και Ολυμπιακό.

“Είμαστε στους “16” του Κυπέλου Ελλάδας και θα ειναι μια γιορτη για μας” τόνισε στο Volleyplanet.gr η θρυλική τεχνικός της ομάδας της Κηφισιάς, Πέπη Μπλάμη και συμπλήρωσε: “Θα αγωνιστούμε με μία ομαδα της Α1 και θα προσπαθησουμε να μπουμε στις “8”. Τον τελευταίο καιρό έχουμε κάνει πολύ καλά παιχνίδια κερδίζοντας τον πρωτοπόρο και αήττητο, ως τότε Ηλυσιακο με 3-0 και 2 φορές τα Βριλήσσια!

Φυσικά το επίπεδο της Ηλιούπολης είναι διαφορετικό και σε φιλικό αγώνα ηττηθήκαμε 3-1 σετ.
Πάντα όμως πίστευα και ως αθλήτρια αλλά και τώρα ως προπονήτρια, ότι πάνω από όλα είναι η ψυχολογία που έχει η ομάδα και η θέληση για τη νικη! Αυτό που θέλω να δω απο τις αθλήτριές μου απόψε είναι να παλεύουν και να έχουν ψυχή! Δε μας πιέζει το αποτε’ελεσμα του αγώνα και θα αγωνιστούμε στην έδρα μας. Ελπίζω ότι ο κόσμος μας θα ερθει να μας βοηθήσει να συνεχίσουμε τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιούμε το τελευταιο διάστημα…”

Η Ελπίδα… παίζει τελευταία!

Το τελευταίο σερβίς της της Γ’ φάσης του Κυπέλου Γυναικών δίνεται την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη όπου η οικοδέσποινα ΑΣ Ελπίς θα προσπαθήσει να εξαντλήσει όλες τις… ελπίδες της για πρόκριση κόντρα στον μαχητικό ΟΠΕ Ρεθύμνου.