BEACH VOLLEY

Στήριξη και στο Beach volley απο ΣΦΕΕΟΠ

Στήριξη και στο Beach volley απο ΣΦΕΕΟΠ

Τις ευχές του για καλά αποτελέσματα  στις Εθνικές   μας ομάδας Beach volley Κ18 που θα  πάρουν μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα  Κ18 που θα φιλοξενηθεί στην Ρήγα της Λετονίας έδωσε ο Σύλλογος  Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης.

Μάλιστα ο ΣΦΕΕΟΠ μετά την στήριξη των Εθνικών ομάδων Εφήβων και Νεανίδων, στηρίζει εμπράκτως τις Κλέπκου/Κουρτίδου και τον προπονητή τους Ηλία Ζωλασταθιάδη καλύπτοντάς τους  τα έξοδα αποστολής προς την χώρα της Βαλτικής.

Η ανακοίνωση του ΣΦΕΕΟΠ

«Ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης με αφορμή  την έναρξη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Beach volley Κ-18 που φιλοξενείται στην Ρήγα της Λετονίας, εύχεται καλή επιτυχία και στις Εθνικές μας ομάδες (Κλέπκου/Κουρτίδου, Κώστογλου/Χατζηνικολάου).

Εκτός από τις Εθνικές μας ομάδες στο βόλεϊ, ο ΣΦΕΕΟΠ βρίσκεται κοντά και στις εθνικές μας ομάδες του beach volley πιστεύοντας απόλυτα στο ταλέντο και τις δυνατότητες των αθλητών μας.

Μάλιστα ο Σύλλογος  συνεχίζοντας εμπράκτως την στήριξή του στις αναπτυξιακές εθνικές, μετά την Εθνική Εφήβων και Νεανίδων, κάλυψε τα έξοδα αποστολής στο Ευρωπαϊκό της Ρήγας για τις Κλέπκου και Κουρτίδου, όσο και του προπονητή  τους Ηλία Ζωλασταθιάδη».

ΕΚ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ