ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Στηρίζει την Εθνική ο ΠΑ.Σ.Α.Π.

Στηρίζει την Εθνική ο ΠΑ.Σ.Α.Π.

Σε αναγνώριση της φετινής συγκινητικής προσπάθειας και τη μάχη των παιδιών του Σωτήρη Δρίκου και του τεχνικού επιτελείου της “γαλανόλευκης” για την πρόκριση στα τελεικά του Euro, που χάθηκε στις λεπτομέρειες, ο Σύνδεσμός των αθλητών συνεχάρη με ανακοίνωσή του το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και εξέφρασε την πίστη του στο μέλλον της Εθνικής.

Η ανακοίνωση του ΠΑ.Σ.Α.Π.

“Το ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Π εκφράζει τα συγχαρητήρια του στους διεθνείς και τους ομοσπονδιακούς προπονητές της Εθνικής Ανδρών για την σημαντική προσπάθεια που κατέβαλλαν για διάκριση τόσο στο World League όσο και στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Εδώ και περίπου τρεις μήνες άπαντες, παρά τις όποιες δύσκολες συνθήκες αντιμετώπισαν, δούλεψαν σκληρά, με πάθος και συνέπεια για να δώσουν “σάρκα και οστά” στο όνειρο της επιστροφής της «γαλανόλευκης» στην “ελίτ” του παγκόσμιου βόλεϊ και να κάνουν ξανά περήφανους τους Έλληνες.

Παρά την πικρή γεύση που άφησε πρόσφατα η μη πρόκριση της Εθνικής μας στο Euro 2017 κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα χάρισε πολλές συγκινητικές στιγμές και γέμισε ξανά όλα τα γήπεδα που αγωνίστηκε, φέρνοντας τον κόσμο, μεγάλους και μικρούς, κοντά στο βόλεϊ.

Σε μια δύσκολη περίοδο για τον ελληνικό αθλητισμό και τη χώρα εν γένει, οφείλουμε όλοι οι φορείς του αθλήματος να στηρίξουμε την «γαλανόλευκη», τη “βιτρίνα” του ελληνικού βόλεϊ. Να σταθούμε ενωμένοι στο πλευρό των διεθνών μας, με τον απαιτούμενο σεβασμό, ώστε το ταλέντο και το πάθος για διάκριση των αθλητών, σε συνδυασμό με τον κατάλληλο προγραμματισμό και τη μεθοδική δουλειά να βάλουν και πάλι στο μέλλον το ελληνικό βόλεϊ σε τροχιά ανάπτυξης και επιτυχιών.

Κάτι που όσοι αγωνίζονται με το εθνόσημο στήθος θέλουν όσο τίποτε άλλο… Χαρακτηριστική η δήλωση του διεθνούς άσου της γαλλικής Αζαξιό, Γιώργου Πετρέα λίγες ώρες μετά τον αγώνα με την Ισπανία στην Κοζάνη, που τόνισε στο pasap.eu: “Θα άλλαζα όλους τους τίτλους της καριέρας μου για να πάρουμε αυτή την πρόκριση! Η Εθνική μας ομάδα πάντα θα έχει μέλλον…”.