ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

To «Ό,τι αξίζει» στηρίζει το Peristeri Volleyball school!

To «Ό,τι αξίζει» στηρίζει το Peristeri Volleyball school!

Τις κοινωνικές -και όχι μόνο- αιευσθησίες έχει πολλάκις αποδείξει το Peristeri Volleyball School και σε αυτά τα πλαίσια ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τη φιλανθρωπική οργάνωση «Ό,τι Αξίζει»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

To Peristeri Volleyball School είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τη φιλανθρωπική οργάνωση «Ό,τι Αξίζει».

H οργάνωση «Ό,τι αξίζει» είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και έχει κύριο στόχο να προάγει και να προβάλλει ζητήματα που μας αφορούν όλους και να μας ευαισθητοποιήσει αλλά και ενεργοποιήσει-θέτοντας κοινούς στόχους και προάγοντας την συνεργασία όσο το δυνατό περισσότερων ατόμων, φορέων και επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Χωρίς πολιτικό πρόσημο μέσα από πολλαπλές δράσεις, δρά σαν μια ομάδα που δίνει έμφαση σε όσα ενώνουν τα μέλη της και υποστηρίζει κάθε τι που αξίζει.

Δίνει προτεραιότητα στην ποιότητα της ζωής μας και θέτει στο επίκεντρο τον άνθρωπο.
Πρωτοτυπεί συγκεντρώνοντας σε ετήσια βάση, χρήματα για διαφορετικό συγκεκριμένο φιλανθρωπικό σκοπό, ο οποίος ανακοινώνεται στο site του οργανισμού (δείτε στο www.otiaxizei.com) και στα μέλη του.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι γι αυτή τη νέα συνεργασία μας αφού συναντά σκοπούς και προτεραιότητες του Peristeri Volleyball School!