ΔΙΕΘΝΗ

Στις «4» της Βundesliga η Στουτγκάρδη

Στις «4» της Βundesliga η Στουτγκάρδη

Για ακόμη μια χρονιά η ομάδα του Έλληνα τεχνικού, Γιάννη Αθανασόπουλου αποδείχθηκε συνεπής στο ραντεβού της με τα ημιτελικά των play offs του γερμανικού πρωταθλήματος γυναικών.

Η Allianz MTV  έκανε περήφανους χθες για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τους πολίτες της Στουτγκάρδης, καθώς το καμάρι του αθλητισμού της γερμανικής έδρας, μετά την φετινή κατάκτηση Super Cup και Κυπέλλου συνεχίζει την πορεία της προς τον τίτλο.

Μετά την αγχωτική νίκη 3-2 σετ του α’ αγώνα στο SCHARRena χθες στο Μίνστερ η Στουτγκάρδη επιβλήθηκε με 3-1 (25-17, 19-25, 25-20, 25-20) της τοπικής ομάδας και πέρασε στα ημιτελικά των play offs.

Εκεί βρίσκεται ήδη και η πανίσχυρη Σβέριν, που με δύο νίκες 3-0, 3-1 “καθάρισε” την Άαχεν, ενώ τα δύο τελευταία εισιτήρια της 4άδας θα διεκδικήσουν εντός έδρας στο τρίτο ματς της σειράς η πρωταθλήτρια Δρέσδη (27/3) και το Πότσδαμ (25/3), καθώς αμφότερες ηττήθηκαν χθες εκτός έδρας από Βίλμπιμπουργκ και Βισμπάντεν με 3-1 σετ και 3-0 αντίστοιχα.

Σε περίπτωση νίκης της Δρέσδης η Στουτγκάρδη θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο των κατόχων του τίτλου, ενώ αν χάσει η Δρέσδη, η ομάδα του Αθανασόπουλου θα αντιμετωπίσει στην 4άδα τη νικήτρια του ζευγαριού Πότσδαμ-Βισμπάντεν.

Foto: Tom Bloch | www.tombloch.de