ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Στις «8» της ΕΠΕΣΘ οι παγκορασίδες του Μυγδονιακού

Στις «8» της ΕΠΕΣΘ οι παγκορασίδες του Μυγδονιακού

Οι παγκορασίδες του Μυγδονιακού επικράτησαν χθες εντός έδρας με 3-0 (25-16, 25-10, 25-17) του ΑΣΚ Λαγκαδά, στον στον τελευταίο αγώνα  για την Γ’ φάση του Πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ και εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση των “8” της διοργάνωσης.

Μετά τους πανηγυρισμούς το ενδιαφέρον πλέον για τους “Άγγελους” της κας Τρύψια εστιάζεται στη νικήτρια ομάδα της σημερινής αναμέτρησης μεταξύ ΕΛΠΙΣ και ΕΟΣ, που όχι μόνο θα χαρίσει ένα ακόμη εισιτήριο για τις 8 καλύτερες της ΕΠΕΣΘ, αλλά θα παίξει και καθοριστικό ρόλο για τη θέση που θα τερματίσει ο Μυγδονιακός στο όμιλο.

Σε περίπτωση νίκης της Ελπίδας, με καθαρό ή όχι σκορ, οι μικρές Πορτοκαλί θα τερματίσουν πρώτες και θα αγωνιστούν στην έδρα τους στον πρώτο αγώνα της φάσης τον 8, ενώ σε περίπτωση νίκης του ΕΟΣ χάνουν αυτό το πλεονέκτημα.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ) Καραντάκη Δήμητρα (C), Μαράνα Γεωργία, Ρωφαλίκου Στέλλα, Λάκη Μαρία, Γιάμπαστου – Πουλέκα Κατερίνα, Λεούδη Μηλένα, Κυρμανίδου Μαρία (L), Βεζύρη Ιωάννα (L), Χατζηαντωνίου Βασιλική, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Χατζησακούλα Ησαϊα, Ιορδανίδου Αθανασία, Σωτηρίου Σοφία, Σμαραγδά Γεωργία.

ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ: (Κνάπεκ Γεώργιος) Κατσάνου Αγγελική (C), Δελετζέ Κάλια, Σέρτη Κατερίνα, Ιωαννίδου Ελένη, Δάνα Αμαλία, Σέρτη Κωνσταντίνα, Ιωαννίδου Μαρία, Μάρκου Ελισσάβετ (L),
Κασαπίδου Μαρία (L), Κατσάνου Μάρω, Αποστολάκη Κατερίνα, Γκούλη Ευαγγελία, Γιαννάτη Άννα.