A2

Στο City Καββαδία-Κάστανου

Στο City Καββαδία-Κάστανου

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα πραγματοποίησε το Αιγάλεω, καθώς η διοίκηση του City συμφώνησε τόσο με την Αγγελική Καββαδία, όσο και με την Λήδα Κάστανου κάνοντας το «κόλπο γκρόσο» στη Pre League.

Τα «κυανόλευκα» του Αιγάλεω θα φοράνε τη νέα χρονιά Αγγελική Καββαδία και Λήδα Κάστανου καθώς αμφότερες θα συνεχίσουν την καριέρα τους στο City που έκανε κίνηση «ματ» στο μεταγραφικό παζάρι και ενισχύεται σε μεγάλο βαθμό εν όψει της συμμετοχής του στην νεοσύστατη Pre League.

O πρόεδρος του Αιγάλεω, Παντελής Βλάχος, έπειτα από συντονισμένες κινήσεις ήρθε σε συμφωνία με την Αγγελική Καβαδία και η έμπειρη κεντρική παρά το ότι είχε αρκετές προτάσεις επέλεξε να ξαναφορέσει τα «κυανόλευκα» επιστρέφοντας στην ομάδα όπου ξεκίνησε την καριέρα της.

Μαζί της στην ομάδα των δυτικών προαστίων θα είναι και η 19χρονη διαγώνια Λήδα Κάστανου η οποία άφησε το αβέβαιο μέλλον του Παναθηναϊκού υπογράφοντας στο City και τη νέα χρονιά αναμένεται να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στην επίθεση της ομάδας.

KASTANOU-KAVADIA-2017 KAVADIA-PAO

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...