A2

Στο City η Παναγιωτίδου

Στο City η Παναγιωτίδου

Οι μεταγραφικές εκπλήξεις για το Αιγάλεω συνεχίζονται καθώς το City ανακοίνωσε την απόκτηση της 18χρονης διεθνής ακραίας Αναστασίας Παναγιωτίδου που την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στην Α1 και την Σαντορίνη.

Μια ακόμη σημαντική προσθήκη στο φετινό του ρόστερ πραγματοποίησε το Αιγάλεω. Η διοίκηση των “κυανόλευκων” ανακοίνωσε την απόκτηση της Αναστασίας Παναγιωτίδου.

Η Παναγιωτίδου την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Α1 με την Σαντορίνη, είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες και τη νέα χρονιά αναμένεται να βοηθήσει αρκετά το City.

Η 18χρονη ακραία στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Αιγάλεω τόνισε “Είμαι πολύ χαρούμενη που την φετινή χρονιά θα αποτελώ μέρος αυτής της ομάδας. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα παίζω σε ένα τέτοιο γήπεδο γεμάτο απο οπαδούς που αγαπούν και πιστεύουν σε αυτήν την ομάδα και θα δημιουργούν πολύ ωραία ατμόσφαιρα σε κάθε αγώνα..

Από τη μεριά μου θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο αποδοτική και να συμβάλλω σημαντικά στην άνοδο της ομάδας όπου και αυτός είναι ο στόχος μας.

Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με όμορφες στιγμές χωρίς τραυματισμούς και πολύ ψυχή για το κάθε παιχνίδι και έτσι να εκπληρωθούν οι στόχοι μας όσο των γυναικών όσο και των νεανίδων..

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την προπονήτρια και την διοίκηση φυσικά που με εμπιστεύτηκαν για αυτήν την χρονιά!!”.

Η ανακοίνωση του Αιγάλεω

Με μεταγραφική βόμβα συνεχίζει η ομάδα μας. Αυτή τη φορά στη θέση της ακραίας. Η διεθνής Αναστασία Παναγιωτιδου υπέγραψε με τα χρώματα του city.

Γεννημένη το 1999 με ύψος 184 απο την Πρέβεζα. Φέτος αγωνιζόταν στην Α1 στον ΑΟ Θηρας.
Αναστασία είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα ανήκεις στο δυναμικό του Αιγάλεω κ θα βοηθήσεις στο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της pre league.

Αναστασία καλώς ήρθες στην οικογένεια του Αιγάλεω. Σου ευχόμαστε να έχεις υγεία κ να έχεις πολλές επιτυχίες με το Αιγάλεω.

Ο πρόεδρος μας κύριος Παντελής Βλάχος ευχαριστεί την διοίκηση της ομάδας της Πρέβεζας για την άψογη συνεργασία.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...