PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στο Αιγάλεω η Υφαντή

Στο Αιγάλεω η Υφαντή

Μετά τα «κυανόλευκα» της Λαμίας, η Ευαγγελία Υφαντή κατηφορίζει στην Αθήνα για τα «κυανόλευκα» του Αιγάλεω που ανακοίνωσε και επίσημα την συμφωνία με την 28χρονη Θεσσαλή διαγώνια.

Στην Preleague, με τα ίδια χρώματα, αλλά διαφορετική ομάδα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η Ευαγγελία Υφαντή. Μετά από μια καλή σεζόν με την Λαμία, η 28χρονη διαγώνια συμφώνησε με τo Αιγάλεω και τη νέα χρονιά θα έχει έδρα το «Στ. Βενέτης» των δυτικών προαστίων.

H ανακοίνωση του Αιγάλεω

Με χαρά ο πρόεδρος και η διοίκηση του ΑΟ Αιγάλεω ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΥΦΑΝΤΗ. Η 28χρονη έμπειρη διαγώνιος με ύψος 185 Ευαγγελία θα αγωνιστεί φέτος με τα χρώματα του City. 

Την προηγούμενη χρόνια αγωνίστηκε στο Πρωτάθλημα της pre league με την ομάδα της ΑΟ Λαμίας.  Η Ευαγγελία κατάγεται απο την Λάρισα και έχει αγωνιστεί στην ομάδα της ΕΑΛ και τον Φιλαθλητικό Λαρισαικό με μεγάλη επιτυχία.

Οπως μας δήλωσε μετα την υπογραφή της ήρθε στο Αιγάλεω για να βοηθήσει την ομάδα μας να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται και ότι είναι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστεί στην ομάδα μας.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ σε ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε καλη αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμους με πολλές επιτυχίες.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...