Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στο φιλικό με Ολυμπιακό φτάνει η Cyr για ΑΟ Θήρας (video)

Στο φιλικό με Ολυμπιακό φτάνει η Cyr για ΑΟ Θήρας (video)

Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου αναμένεται να φτάσει στο νησί της Σαντορίνης ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας η διεθνής πασαδόρος του Καναδά, Megan Cyr, που ολοκλήρωσε πρόωρα τις υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας της στο παγκόσμιο της Ιαπωνίας, με μόλις μία νίκη σε πέντε αγώνες του ομίλου “φωτιά” με “μεγαθήρια” όπως η χρυσή Ολυμπιονίκης Κίνα, Ιταλία, Τουρκία, Βουλγαρία και Κούβα.

Την ίδια μέρα είναι προγραμματισμένο εξάλλου και το δεύτερο φιλικό για τον Α.Ο. Θήρας απέναντι στον Ολυμπιακό που θα πραγματοποιηθεί στο «Μελίνα Μερκούρη» στις 15:00.

megan_cyr 1

Στο πρώτο πάντως τεστ προετοιμασίας για την νησιώτικη ομάδα, το περασμένο Σάββατο, χωρίς την Καναδή “μαέστρο”, τα κορίτσια του Μπράνκο Γκάιτς, παίζοντας κατά διαστήματα καλό βόλεϊ κέρδισαν εύκολα με 3-0 σετ (25-16, 25-21, 25-20) την ΑΕΚ. Στη συνέχεια παίχθηκε και ένα ακόμη σετ το οποίο βρήκε νικήτριες με 15-11 και πάλι τις γηπεδούχες, που ενόψει της επικείμενης πρεμιέρας της Volleyleague Γυναικών, έδειξαν να βρίσκονται σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας, σκορπίζοντας παράλληλα χαμόγελα στους φίλους του αθλήματος που βρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Σαντορίνης.

ao thyras_aek_filiko

A.O. Θήρας (Μπράνκο Γκάιτς) : Πίλεπιτς, Ξανθόπουλου, Καλαντάτζε , Καραφουλίδου,  Καλανταρίδου , Εμμανουηλίδου, Αρτακιανού,Μερτέκη, Φίλντ, Κοσμίδου, Δαμίγου.

ΑΕΚ (Ελένη Μεμετζή) : Τοτσίδου, Χρήστου, Γιοβάνη, Καββαδία, Ζίγκα, Σκυθιώτη, Τέζα, Μπελιά, Μπανίκα, Σουβαλιώτη, Αντωνιάδη, Εικοσπεντίδου, Ντόνα, Βυζαντινού

Δείτε στο Video του neasantorinis.gr τις δηλώσεις των πρωταγωνιστριών