ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Στο Final 4 της ΕΣΠΕΔΑ το Αιγάλεω

Στο Final 4 της ΕΣΠΕΔΑ το Αιγάλεω

Την πρόκρισή τους στο Final 4 Νεανίδων της ΕΣΠΕΔΑ πανηγυρίζει το Αιγάλεω μετά την επικράτησή του με 3-0 επί του Πορφύρα στα Δυτικά προάστια…

Έτοιμες να διεκδικήσουν για 2η συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο του πρωταθλητή της ΕΣΠΕΔΑ είναι οι μικρές του Αιγάλεω. Οι «κυανόλευκες» της Αγγελικής Αντωνιάδη με όπλο τους το πολύ καλό σερβίς αλλά και την επίθεση επικράτησαν 3-0 του Πορφύρα εξασφαλίζοντας την πρόκρισή τους στο Final 4.

Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον Ολυμπιακό έχοντας στόχο να πάει στον τελικό και να διατηρήσει τα κεκτημένα από την περσινή εντυπωσιακή του πορεία και το πρωτάθλημα που κατέκτησε στο Αιγάλεω κόντρα στην Αργυρούπολη.

Μάλιστα μετά τη νίκη επί του Πορφύρα οι «κυανόλευκες» του City φόρεσαν τα νέα μπλουζάκια εν όψει του Final 4 και υποσχέθηκαν νέες επιτυχίες στους φιλάθλους τους που σε ένα ακόμη παιχνίδι ήταν στο γήπεδο για να χειροκροτήσουν τις μικρές τους αθλήτριες.

AO Αιγάλεω (Αντωνιαδη):  Βλάχου, Σολωμού, Εξακουστίδου, Κουλοπούλου, Χαριτωνίδη, Κράνη, Αναστασιάδη(λ), Κικιρίκου, Παύλου, Διαμαντοπούλου, Βαρβέλη. Αρχιμανδρίτη, Κουλοπουλου Ε.( λ) Μάλτσιου
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Νίκη Μανωλάκου ) : Κ.Ζαννή, Ευθυμιάδου, Παυλίδου, Χονδρουδάκη, Κ.Καλογεροπούλου, Κουόλ, Μπουτσελάκου, Συρίγου, Κ.Ράπτη, Η.Μαννέ, Ε.Ζαννή, Ο.Καλογεροπούλου, Μελισσάρη.

aigaleo-porfyras-neanides-2017