BEACH VOLLEY

Στο Καζάν για του Euro U18 οι Κλέπκου/Μάτιου

Στο Καζάν για του Euro U18 οι Κλέπκου/Μάτιου

Για το Καζάν της Ρωσίας θα ταξιδέψουν σήμερα τα μεσάνυχτα η Εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ κοριτσιών Μαρία Κλέπκου, Διονυσία Μάτιου μαζί με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Ηλία Ζωλασταθιάδη, όπου θα συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18.

Η Εθνική μας ομάδα θα ξεκινήσει από την Αθήνα για την Μόσχα και από την πρωτεύουσα της Ρωσίας θα μεταβεί στη συνέχεια στο Καζάν.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 24-27 Αυγούστου στην Riviera Beach και το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τους αγώνες έχει χωρητικότητα 1200 θεατές.

Συνολικά 32 ομάδες θα λάβουν μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σε αγόρια και κορίτσια όπου θα χωριστούν σε 8 ομίλους των 4 ομάδων, με την Ελλάδα να εκπροσωπείται από τις δευτεραθλήτριες Ελλάδος για το 2017 Μαρία Κλέπκου, Διονυσία Μάτιου.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 24 Αυγούστου νωρίς το πρωί, ενώ μία μέρα νωρίτερα κατά την διάρκεια της τεχνικής σύσκεψης θα γίνει και η κατανομή των ομίλων.

«Τα κορίτσια πάνε για το καλύτερο. Αγωνιστικά είμαστε στην καλύτερη μας φάση ως ομάδα και μετά από μία πολύ καλή χρονιά. Είναι πραγματικά μία διοργάνωση που μπορούμε να διακριθούμε» είπε ο Ηλίας Ζωλασταθιάδης.