ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Στο… κυνήγι νέων προκλήσεων η προπονήτρια Κις

Στο… κυνήγι νέων προκλήσεων η προπονήτρια Κις

Έτοιμη να αντιμετωπίσει μία ακόμη πρόκληση στην προπονητική της καριέρα είναι η Κάταλιν Κις, που βρέθηκε τα δύο τελευταία χρόνια στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Εκεί, εκτός από το νταμπλ του 2014 ως αθλήτρια, η “Kάτα” κατάφερε με συστηματική και μεθοδική δουλειά με το «νέο αίμα» των ερυθρόλευκων, να πανηγυρίσει και τον παρθενικό τίτλο της ως τεχνικός, το Πρωτάθλημα Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ.

Ικανοποιημένη πλήρως από τη συνεργασία της με το πειραϊκό σωματείο, η επίσης προπονήτρια σε κορασίδες και μικρές ηλικίες Αmerican Community School, αισθάνεται πλέον έτοιμη για το επόμενο βήμα της σταδιοδρομίας της.

Εφοδιασμένη με την πολύτιμη γνώση του αθλήματος, από τη σπουδαία καριέρα της στην Εθνική Ουγγαρίας και σε μεγάλους συλλόγους σε Ουγγαρία, Ιταλία, Ελλάδα, η Κις έχει πολύ όρεξη για ουσιαστική δουλειά και φιλοδοξεί ότι ήρθε η ώρα που για να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε  ομάδα, οι στόχοι της οποίας θα συμβαδίζουν με την δική της αθλητική φιλοσοφία και  νοοτροπία.

Να σημειωθεί ότι η Κάταλιν Κις, εκτός από προπονήτρια εκτελεί παράλληλα και χρέη Recruitment Manager στην YnK Sports, όπου μέσω προγράμματος επιλέγονται πολλά ταλέντα του ελληνικού βόλεϊ για να σπουδάσουν και να παίξουν το άθλημα που αγαπούν με αθλητικές υποτροφίες σε Κολέγια των ΗΠΑ.