Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στο Μαρκόπουλο η Καλαϊτζάκη

Στο Μαρκόπουλο η Καλαϊτζάκη

Την απόκτηση της Βίκυς Καλαϊτζάκη ανακοίνωσε το Μαρκόπουλο που με την προσθήκη της 26χρονης κεντρικής στο ρόστερ του ολοκλήρωσε και την φετινή του μεταγραφική ενίσχυση εν όψει της συμμετοχής του στην Volleyleague.

Η Βίκυ Καλαϊτζάκη αποτέλεσε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Μαρκόπουλου για την φετινή χρονιά καθώς η ομάδα των Μεσογείων φρόντισε να ενισχύσει την παρουσία του στον φιλέ αποκτώντας την έμπειρη Κρητικιά.

Η Καλαϊτζάκη που την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με επιτυχία στην Ηλιούπολη, ξεκίνησε την καριέρα της από την Άθλεση Ηρακλείου, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί και στους Τράχωνες, Ολυμπιάδα Πατρών, ΖΑΟΝ, Ελπίδα Αμπελοκήπων και Πολόνια Λονδίνου.

Η ανακοίνωση του ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ο ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ REVOIL ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την κεντρική Βίκυ Καλαϊτζάκη, η οποία πέρσι αγωνίστηκε στον ΓΣ Ηλιούπολης στην Α1 Volleyleague και προέρχεται από την ΑΘΛΕΣΗ Ηρακλείου.

Η Βίκυ με την καταλυτική παρουσία της πέρσι και ειδικά στην τελευταία αγωνιστική με τον Αρη (21 πόντους 10/23, 8 άσσους, 3 μπλόκ) βοήθησε έτσι ώστε η ομάδα της Ηλιουπολης να παραμείνει στην A1 Volleyleague Γυναικών.

 Η ενίσχυση λοιπόν της ομάδας ολοκληρώθηκε με την 26χρονη Κρητικοπούλα μπλοκέρ (1.88μ) που εκτός απο την Ηλιούπολη έχει αγωνισθεί στην Πολόνια Λονδίνου, Ελπίδα Αμπελοκήπων, ΖΑΟΝ, Ολυμπιάδα Πατρών, Τράχωνες και φυσικά ΑΘΛΕΣΗ Ηρακλείου.

Ο ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil ευχαριστεί την διοίκηση της Άθλεσης για την εξαιρετική συνεργασία.