Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στο Μαρκόπουλο η Kennedy

Στο Μαρκόπουλο η Kennedy

Η Kennedy Bryan θα αποτελεί την αιχμή του δόρατος στην επίθεση του Μαρκόπουλου καθώς η ομάδα των Μεσογείων ανακοίνωσε την απόκτηση της 26χρονης Αμερικανίδας διαγώνιας που επιστρέφει στην χώρα μας έπειτα από έναν χρόνο.

Μετά από απουσία ενός έτους η Kennedy Bryan θα αγωνίζεται εκ νέου στην Volleyleague. Η νεαρή αμερικανίδα συμφώνησε με την διοίκηση του ΑΟ Μαρκοπούλου και τη νέα χρονιά θα ηγηθεί της προσπάθειας των «μελανολεύκων» στην κατηγορία.

Μάλιστα η Kennedy θα ξαναβρεί στον πάγκο τον Τζιανλορόσι Πασκουαλίνο που είχε συνεργαστεί τόσο στο Πανεπιστήμιο στην Αμερική (Virginia Un), όσο και στην Ιταλία (Golem Volley).

Τα πρώτα λόγια της Kennedy, ως αθλήτρια του ΑΟ Μαρκοπούλου, ήταν τα εξής «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα επιστρέψω στην Ελλάδα. Είναι μία χώρα τόσο όμορφη και απόλαυσα κάθε στιγμή που πέρασα τόσο στο βόλεϊ όσο και σε διακοπές! Είμαι ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ ξανά με τον Lino. Πιστεύω πως είναι σπουδαίος προπονητής και έχω ακόμα να μάθω πολλά από αυτόν! Ανυπομονώ να δουλέψω  με τον Λίνο και την υπόλοιπη ομάδα όταν επιστρέψω στην Ελλάδα και εύχομαι να έχουμε μία καλή σεζόν».

Από την πλευρά του, ο προπονητής Giangrossi Pasqualino, δήλωσε «Γνωρίζω την Kennedy από το 2016, όταν την είχα επιλέξει από το Πανεπιστήμιό της για να παίξει στην ομάδα μου στην Ιταλία! Έχει αγωνιστεί στην Κορέα, στις Φιλιππίνες και επίσης στην Ελλάδα όπου έφτασε μέχρι τα τελικά του πρωταθλήματος. Έχει την κατάλληλη ποιότητα για να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει σε υψηλό επίπεδο. Έχω μεγάλη εκτίμηση και εμπιστοσύνη στην Kennedy και είμαι σίγουρος πως θα προσθέσει την απαιτούμενη εμπειρία και ποιότητα στην νεανική μας ομάδα».

Η ανακοίνωση του ΑΟ Μαρκοπούλου

O Α.Ο. Μαρκοπούλου ανακοινώνει την απόκτηση της Kennedy Lynne Bryan (1994). Η 26χρονη Διαγώνια με ύψος 1,85, γνωστή και ως «Blonde Mamba», τη περίοδο 2018-19 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Πανναξιακού, ενώ στο Μαρκόπουλο θα βρει ξανά τον προπονητή Pasqualino Giangrossi, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν.