CEV CUP

Στόχος η ανατροπή και η προκριση

Στόχος η ανατροπή και η προκριση

Την ανατροπή και την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας αναζητά στο Ρέντη (17:00) κόντρα στην Μπουργκάζ Νεφτοχιμίκ ο Ολυμπιακός ο οποίος θέλει να δώσει συνέχεια στην Ευρωπαϊκή του πορεία.

Να κάνει την ολική ανατροπή καλύπτοντας το 3-1 της Βουλγαρίας θέλει σε λίγες ώρες στον Πειραιά ο Ολυμπιακός.

Η Μπουργκάζ του Νικολάι Ζελιάσκοφ μπορεί να έχει το απόλυτο πλεονέκτημα πρόκρισης, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δείξει κατ επανάληψη στο παρελθόν ότι στο Ρέντη μπορούν να κάνουν ανατροπές και να πάρουν τα ζητούμενα αποτελέσματά.

Ο Φερνάντο Μουνιόθ χωρίς προβλήματα και απουσίες και με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα καλό στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο αισιοδοξεί για την ανατροπή πρόκρισης.

Ο Ισπανός τεχνικός αναφερόμενος στην αναμέτρηση τόνισε «H Μπουργκάς έχει έμπειρους και με καλή φυσική κατάσταση παίκτες. Έπαιξε ένα καλό παιχνίδι στη Βουλγαρία και σίγουρα θα είναι ένας σκληρός αγώνα. Όλοι οι παίκτες δουλεύουν στη σωστή κατεύθυνση και η ομάδα είναι συγκεντρωμένη για να κερδίσει στο αυριανό ματς και να συνεχίσει στον επόμενο γύρο.

Ελπίζω ότι οι φίλαθλοι μας θα έρθουν και θα δημιουργήσουν όμορφη ατμόσφαιρα για εμάς και όχι για την ομάδα της Μπουργκάς για να μην μπορεί να παίξει κάποιο πόντο άνετα».

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Μάρκους Μπέμε, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ, Γιώργος Παπαλεξίου.