CHAMPIONS LEAGUE

Στόιτσεφ: «Μπορεί ο ΠΑΟΚ τη νίκη με Νόλικο»

Στόιτσεφ: «Μπορεί ο ΠΑΟΚ τη νίκη με Νόλικο»

Ο κόουτς της ιταλικής Τρεντίνο, Ράντοστιν Στόιτσεφ στις δηλώσεις του τόνισε ότι περίμενε ότι ο ΠΑΟΚ θα ήταν δύσκολος αντίπαλος ενώ τόνισε ότι ο Δικέφαλος με ανάλογη εμφάνιση και βελτίωση μπορεί να καταφέρει κάτι παραπάνω στην πρώτη του ευρωπαϊκή παρουσία στα μεγάλα σαλόνια.

Ο Βούλγαρος προπονητής, Ράντοστιν Στόιτσεφ μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Ήρθαμε προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα αντιστεκόταν με όλες του τις δυνάμεις. Το κλειδι για εμάς ήταν η αντίδραση μας στα μέσα του τρίτου σετ όταν κατορθώσαμε να πάρουμε κάποιους δύσκολους πόντους σε ένα καθοριστικό σημείο για την έκβαση του αγώνα. Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει ώστε να ηρεμήσουμε και να παίξουμε καλύτερο βόλεϊ από δω και πέρα. Πιστεύω, έχοντας παίξει και κόντρα στην Νόλικο, ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει τους βέλγους με ανάλογη εμφάνιση, ενώ έχει περιθώρια βελτίωσης».

Με τη σειρά του, ο πασαδόρος της πρωταθλήτριας Ιταλίας, Σιμόνε Τζιανέλι ανέφερε: «Στην αρχή ήμασταν εκτός κλίματος αλλά στη συνέχεια καταφέραμε και μπήκαμε στο παιχνίδι. Ο ένας βοήθούσε τον άλλο, υπήρχε κάλυψη και φτάσαμε σε αυτό τη σημαντική νίκη. Κοιτάμε τώρα το πρωτάθλημα και το ντέρμπι με τη Μόντενα, εκεί πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι».