CHAMPIONS LEAGUE

Στόιτσεφ: «Ο Νίκι καλύτερος κόουτς στην Ελλάδα»

Στόιτσεφ: «Ο Νίκι καλύτερος κόουτς στην Ελλάδα»

Λίγο πριν από τις επτά η αποστολή της Τρεντίνο έφτασε για την προπόνησή της στο PAOK Sports Arena με τον τεχνικό της πρωταθλήτριας Ιταλίας, Ράντοστιν Στόιτσεφ να έχει εγκάρδια συνομιλία με τον κόουτς του ΠΑΟΚ, Νίκι Ζελιάσκοφ ως άριστος οικοδεσπότης να βοηθάει στη… μετάφραση.

Αποστολή Θεσ/νίκη: Πένυ Ροντογιάννη

Ακομπλεξάριστος και ευδιάθετος, ο Στόιτσεφ προτίμησε τη μητρική του γλώσσα από τα… αγγλικά, βλέποντας μπροστά του πολλούς δημοσιογράφους, γεγονός που τον χαροποίησε.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να αγωνιστούμε στην έδρα πρωταθλητών Ελλάδας. Έχουμε φέτος μια νεανική ομάδα, διαφορετική από τις προηγούμενες χρονιές, αλλά ήρθαμε να πάρουμε το μέγιστο από αυτό το παιχνίδι», δήλωσε ο Στόιτσεφ αρχικά ενώ στην ερώτηση για το τι πρέπει να προσέξει η ομάδα του ανέφερε: «Οι δύο Κουβανοί είναι πολύ καλοί στην επίθεση και στο σερβίς ενώ ο Γκεοργκίεφ είναι εξελίξιμος, αλλά σίγουρα έχει έναν πολύ έμπειρο πασαδόρο ο οποίος μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω».

Για το τέλος, ζητώντας του να σχολιάσει και το συνάδελφο Νίκι Ζελιάσκοφ, απάντησε: «Είναι ο καλύτερος κόουτς στην Ελλάδα!»

Να σημειωθεί ότι ο πρώην «ερυθρόλευκος» Τίνε Ούρναουτ ακολούθησε την αποστολή της Τρεντίνο, ωστόσο δεν είναι ακόμα σε θέση να αγωνιστεί λόγω μιας πάθησης στα πλευρά.