CHAMPIONS LEAGUE

Στοϊτσεφ: «Σέβομαι τον Ζελιάσκοφ»

Στοϊτσεφ: «Σέβομαι τον Ζελιάσκοφ»

Ο «εμφύλιος» του Δημήτρη Τζούριτς με τους διεθνείς συμπαίκτες του, αλλά και αυτός των πάγκων μεταξύ των δύο Βούλγαρων τεχνικών  Στόιτσεφ – Ζελιάσκοφ, “κλέβουν την παράσταση” πριν καλά καλά δοθεί το σερβίς του C’ ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ της ιταλικής Τρεντίνο και του ΠΑΟΚ.

“Είμαστε αντιμέτωποι με ένα δύσκολο όμιλο… Δύο από τις τρεις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε, οι Τουρ και Νόλικο, είναι σύλλογοι με μεγάλη εμπειρία στο CEV Champions League και σίγουρα μας τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα εξαιτίας του γεγονότος ότι το τουρνουά θα ξεκινήσει πολύ σύντομα και δεν θα έχουμε το χρόνο να παίξουμε ούτε ένα επίσημο παιχνίδι.

Η βασική μας εξάδα μας θα είναι πολύ ανανεωμένη σε σχέση με το παρελθόν και αυτό θα μας δημιουργήσει σίγουρα κάποιο πρόβλημα στο βρούμε τους αυτοαμτισμούς μας. Όπως πάντα όμως, θα προετοιμάζουμε ένα παιχνίδι κάθε φορά με σκοπό να κάνουμε το καλύτερο δυνατό σε κάθε περίπτωση.

Για τον ΠΑΟΚ αντικειμενικά εξακολουθούμε να γνωρίζουμε ελάχιστα, αλλά ξέρω πως έχει προπονητή το Ζελιάσκοφ τον οποίο και σέβομαι ιδιαίτερα. Παράλληλα είμαι σίγουρα στην ευχάριστη θέση να επιστρέψω στην Τουρ, όπου έζησα μια ωραία περίοδο ως παίκτης και έχω ακόμα εκεί πολλούς φίλους. Οι όμιλοι F’ και G’ είναι σίγουρα πιο απλοί, αλλά όπως πάντα κοιτάμε μόνο την πορεία μας. ”

Foto: Marco Trabalza